کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ درود بر همگی دوستان من میخوام یه متنی رو برای یه فایل پی اچ پی ارسال کنم و چیزی که فایل پی اچ پی برای get میده رو در لیبیل نمایش بدم از کتابخانه ای هم نمیخوام استفاده کنم و یه کد ساده با توضیح کامل بدید چون به هرکی گفتم یه پاسخ ای داده مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، کلس زیر رو دانلود کن و کپیش کن و کنار فایل های جاوا برنامت paste کن http://s2.picofile.com/file/8262675900/HttpRequest.java.html از طریق کد زیر هم که یه تسک سادست و نیاز به توضیح نداره میاد و مقدار رو Post میکنه و جواب رو توی AlertDialog نمایش میده public class MainActivity extends AppCompatActivity { @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); new PostTask().execute(); } public class PostTask extends AsyncTask<String,Void,String> { @Override protected String doInBackground(String... strings) { return HttpRequest.post("domin.com/asdasd.php").send("name=Shayan").body(); } @Override protected void onPostExecute(String s) { super.onPostExecute(s); new AlertDialog.Builder(MainActivity.this) .setMessage(s) .setTitle("Result") .show(); } } } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ میگه فایل نیست ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کاربر ناشناس 2,148
درود بر همگی
دوستان من میخوام یه متنی رو برای یه فایل پی اچ پی ارسال کنم
و چیزی که فایل پی اچ پی برای get میده رو در لیبیل نمایش بدم
از کتابخانه ای هم نمیخوام استفاده کنم
و یه کد ساده با توضیح کامل بدید
چون به هرکی گفتم یه پاسخ ای داده
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.