Gray Mind 913 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان همونطور که میدونید برنامه تله ممبر برای افزایش ممبر کانال هستش و یه جور تبادل ممبر به حساب میاد سوال من اینه که برای ساختن همچین برنامه ای چه چیزهایی نیاز هستش؟ ممنون میشم یه راهنمایی بکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سلام چیز خاصی نمیخواد با api هایی که خود تلگرام در اختیارتون میزاره کار کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان همونطور که میدونید برنامه تله ممبر برای افزایش ممبر کانال هستش و یه جور تبادل ممبر به حساب میاد سوال من اینه که برای ساختن همچین برنامه ای چه چیزهایی نیاز هستش؟ ممنون میشم یه راهنمایی بکنید به چی نیاز داری؟ به کار کردن با سورس تلگرام میای اطلاعات هر کاربر رو ذخیره میکنی تو دیتابیس خب هر کسی سکه بخره به ازاش اپلیکیشن میاد یکی یکی به ایدی کاربراش کانکت میشه و مثلا به فلان کانال وارد میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosb 3 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سلام.... آیا سایتی یا منبعی رو نمیشناسی که آموزشش رو بذاره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gray Mind 913
سلام دوستان
همونطور که میدونید برنامه تله ممبر برای افزایش ممبر کانال هستش و یه جور تبادل ممبر به حساب میاد
سوال من اینه که برای ساختن همچین برنامه ای چه چیزهایی نیاز هستش؟
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.