men2 0 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام. من یه سورس کتاب دانلود کردم و الان میخوام به متن کتابش دسترسی داشته باشم ولی نتونستم متن کتاب رو پیدا کنم میشه یکی راهنمایی کنه بگه متن کتاب رو از کجا میشه پیدا کرد؟ممنون اگ کمک کنید تازه کار با b4a رو شرو کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ تو دیتابیس تو محل دیتای برنامه /data/data/packagename فقط با دسترسی روت میتونید بهش دسترسی داشته باشید اگه اشتباه نکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، به نظرم بهتره آموزش های موجود رو مشاهده کنید چون سورس آماده هست و چیزی یاد نمی گیرید. متون کتاب در دیتابیسی که در پوشه Files برنامه وجود داره هست و با برنامه هایی به مثل Navicat Premium می تونید دیتابیس ها رو باز کنید و محتویات اون ها رو ببینید و حتی اون ها ویرایش کنید و ... . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ ببینید من به شما قول میدم سورس 10 تا کتاب رو هم که داشته باشید بدون آشنایی حداقل 20% با زبان برنامه نویسی نمیتونید تغییرات زیادی رو توی سورس ایجاد کنید پیشنهاد میکنم برای راحتی و آینده کاری تون آموزش های تصویری مقدماتی و آموزش های تصویری انجمن رو دنبال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
men2 0
سلام.
من یه سورس کتاب دانلود کردم و الان میخوام به متن کتابش دسترسی داشته باشم ولی نتونستم متن کتاب رو پیدا کنم
میشه یکی راهنمایی کنه بگه متن کتاب رو از کجا میشه پیدا کرد؟ممنون اگ کمک کنید تازه کار با b4a رو شرو کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.