moh3n 16 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان چطوری میشه کاراکتر space رو توی edittext تشخیص داد و بعد حذفش کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، بنده هم خیلی دنبال تشخیص تعداد کاراکتر هستم اگر کسی از دوستان در این باره اطلاع دارن لطفا قرار بدن. و اما برای حذف کردن Space ها می تونید از متد Replace استفاده کنید. EditText1.Text = EditText1.Text.Replace(" ", "") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، بنده هم خیلی دنبال تشخیص تعداد کاراکتر هستم اگر کسی از دوستان در این باره اطلاع دارن لطفا قرار بدن. و اما برای حذف کردن Space ها می تونید از متد Replace استفاده کنید. EditText1.Text = EditText1.Text.Replace(" ", "") من این روشو بلدم ولی اگه بخوام به صورت شرطی بنویسم نمیدونم چطوریه. مثلا : اگه کاراکتر space بود در این صورت ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ من این روشو بلدم ولی اگه بخوام به صورت شرطی بنویسم نمیدونم چطوریه. مثلا : اگه کاراکتر space بود در این صورت ... شرط نمی خواد دیگه ، این دستور هر فاصله ای در متن باشه حذفش می کنه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ برای شرط هم میتونید از دستور contains استفاده کنید... If edittext1.text.Contains(" ") Then End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام دوستان
چطوری میشه کاراکتر space رو توی edittext تشخیص داد و بعد حذفش کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.