arastooms 1,046 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام چه طور میتونم نام همه ویو ها رو در یک اکتیویتی بگیرم و بدم به یک لیست list1مثلا image1image2lbl1 lbl2 lbl3 ss_labl .. . . .( قصد دارم لیستی از اسم همه ویو ها در دست رس داشته باشم در log و و یا در یک لیست ) که هر وقت نیاز داشتم سریع لیست رو ببینممرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام مهندس. اینو امتحان کنید ببینید چه چیزی خروجی میده. For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive listview1.AddSingleLine(v) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ عالی پژمان جان با log گرفتم عالی بود منظورم این بودم بدم به ایست نه لیست ویووووو dim list1 as list چه طورمیتونم بدم به لیست و از دونه دونه در لیت استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، Dim Views As List Views.Initialize For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive Dim NameView As String = v Views.Add(NameView) Next For i = 0 To Views.Size-1 Log(Views.Get(i)) Next اما کدی که بنده و آقای نیکروان دادند نام ویو رو بر نمی گردونه و یکسری اطلاعات درباره ویو بر می گردونه و من هم کد آقای نیکروان رو ویرایش کردم که می تونید در لیست استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام
چه طور میتونم نام همه ویو ها رو در یک اکتیویتی بگیرم و بدم به یک لیست list1
مثلا
image1
image2
lbl1
lbl2
lbl3
ss_labl
..
.
.
.
( قصد دارم لیستی از اسم همه ویو ها در دست رس داشته باشم در log و و یا در یک لیست ) که هر وقت نیاز داشتم سریع لیست رو ببینم
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.