رضا جابرپور 179 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 فراخوان بزرگ همراه اول شناسایی برنامه نویسان www.apptalent.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 خوبه فقط دیر خبر دادید کاش زودتر متوجه میشدید یه چیزی بی گدار به آب نزنید نه اینکه شرکت نکنید نه منظورم اینکه رو ایده برنامه تون خوب فکر کنید خدا چی دیدی اومدی مقام اوردی ؛ اتفاقا دوستان خیلی خوشحال هم میشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 متاسفانه بخش ورود به پنل کاربریش مشکل داره خطا می زنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 دوستان اطلاع رسانی غلط نکنید و همیشه با مطالعه و بادقت سخنانتون بیان کنید اطلاع رسانی از شبکه همراه اول امروز 5/12/93 مخابره شده یعنی از یک کانال معتبر من ثبت نام کردم و مشکلی هم نداشت باید از طریق کامپیوتر انجام بدید نه با گوشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اینا اومدن 5 اسفند گفتند ما فراخوان مسابقه داریم ولی شروع ثبت نام از 93/9/8 بود قضیه بو داره من هیچی نمی گم فک کنم خودتون هم گرفتید مطلبو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 سلام. امکان عضویت واسه بعضی از دوستان ایراد داره: تست شده با چروم و موزیلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 این پیام امروز بدستم رسید مشکلی برای ارسال فایل وجود نداره در جواب دوستمون اون پیغام خطای سرور موقعی ای هست که از گوشی استفاده کنید در کامپیوتر این خطا نیست و مال موقعی هستش که تائید ثبت نام (فعال سازی حساب کاربری) و فعلا مهم نیست فقط ایمیل بزنید کافیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.