Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، بنده آموزش ImageSlider که در اون از ViewPager استفاده شده بود رو مشاهده کردم. یه سوال داشتم که چطوری می شه برای ViewPager تب قرار داد؟! (مانند TabHost در B4A) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ باید بیاین فرگمنت بسازین و از TabLayout و PagerAdapter استفاده کنین خیلی سادس اگر لازم بود آموزش تصویری یا متنیشو بگین آماده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ باید بیاین فرگمنت بسازین و از TabLayout و PagerAdapter استفاده کنین خیلی سادس اگر لازم بود آموزش تصویری یا متنیشو بگین آماده کنم سلام ، اگر ممکنه آموزشش رو قرار بدید تا هم بنده و دوستان دیگه بهتر و واضح تر متوجه بشیم. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام ،
بنده آموزش ImageSlider که در اون از ViewPager استفاده شده بود رو مشاهده کردم. یه سوال داشتم که چطوری می شه برای ViewPager تب قرار داد؟! (مانند TabHost در B4A)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.