solmos36 69 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سلام رفقا یکی کمک کنه این ارور متریال مربوط به چیه اس دیکا و ریسورس ها و لایبری مطمئنم درسته جاوا رو هم ده بار عوض کردم داخل کامپایل وقتی به جاوا میرسه این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ sdk مشکل داره یا مسیر اشتباه وارد گردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سلام رفقا یکی کمک کنه این ارور متریال مربوط به چیه اس دیکا و ریسورس ها و لایبری مطمئنم درسته جاوا رو هم ده بار عوض کردم داخل کامپایل وقتی به جاوا میرسه این ارور رو میده سلام android support v7 رئ دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ بله این رو مطمئنا دارم سلام android support v7 رئ دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ sdk مشکل داره یا مسیر اشتباه وارد گردی همین اس دی کا رو یه سیستم دیگه درست کار میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
solmos36 69
سلام رفقا یکی کمک کنه این ارور متریال مربوط به چیه اس دیکا و ریسورس ها و لایبری مطمئنم درسته جاوا رو هم ده بار عوض کردم داخل کامپایل وقتی به جاوا میرسه این ارور رو میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.