hamidreza13 9 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ من وقتی ah navigation drawer رو initialize میکنم menu item ام کار نمیکند . اگه میشه راهنماییی کنید . اینم کد initialize : Dim slide As AHNavigationDrawer slide.Initialize("slide",Activity,30%x) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ من وقتی ah navigation drawer رو initialize میکنم menu item ام و دکمه باز شدن ah navigationdrawer کار نمیکند . اگه میشه راهنماییی کنید . اینم کد initialize : Dim slide As AHNavigationDrawer slide.Initialize("slide",Activity,30%x) سلام دوست عزیز با ورژن 1.21 تست کن ایشالا درست میشه pane.Initialize("") Activity.AddView(pane,0,0,100%x,100%Y) nav.Initialize2("nav",pane,60%x,nav.GRAVITY_RIGHT) nav.ContentPanel.LoadLayout("ShowLay") nav.NavigationPanel.LoadLayout("menu") nav.SetEdgeSize(nav.GRAVITY_RIGHT,100dip) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidreza13 9 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ من وقتی ah navigation drawer رو initialize میکنم menu item ام و دکمه باز شدن ah navigationdrawer کار نمیکند . اگه میشه راهنماییی کنید . اینم کد initialize : Dim slide As AHNavigationDrawer slide.Initialize("slide",Activity,30%x) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidreza13 9
من وقتی ah navigation drawer رو initialize میکنم menu item ام کار نمیکند .
اگه میشه راهنماییی کنید .
اینم کد initialize :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.