arastooms 1,046 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سلام نیاز دارم اگر کاربر لیست ویو را اسکرول میکند یک مقدار log چاپ کنم آیا این انکان وجود دارد ؟ و در صورت مثبت بودن جواب ممنون میم راهنمایی بفرماید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ متاسفانه خود listview به خودیه خود همچین قابلیتی رو نداره که به اسکرول اون دسترسی داشته باشیم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ متاسفانه خود listview به خودیه خود همچین قابلیتی رو نداره که به اسکرول اون دسترسی داشته باشیم... مهدی جان سپاس از راهنمایی چه راهی رو پیشنهاد میکنید کتابخونه ای هست یا لیت ویو خاصی که فارسی رو هم ساپرت کنه البته ؟ راهنمایی بفرمایید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ listview.SetSelection() #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim listview1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) listview1.Initialize("listview1") For i = 0 To 30 listview1.AddSingleLine(i) Next Activity.AddView(listview1, 5%x, 0, 80%x, 30%y) listview1.SetSelection(20) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub ببخشید من الان سوال رو دوباره خوندم دیدم جوابم درست نیست. تصحیح می کنم که احتمالا یک سری کتابخانه هست که لیست ویوو های خاص می سازن و ممکنه این قابلیت رو داشته باشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام نیاز دارم اگر کاربر لیست ویو را اسکرول میکند یک مقدار log چاپ کنم
آیا این انکان وجود دارد ؟
و در صورت مثبت بودن جواب ممنون میم راهنمایی بفرماید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.