mjk2 2 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ سلام . من ميخوام عرض ليبلمو با متني كه از كاربر دريافت ميكنم يكي كنم . مثلا وقتي كاربر وارد كرد ”سلام” عرض ليبلم برابر با طول سلام باشه ؟ راهي هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjk2 2 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ كسي نيست به داد ما برسه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ فک کنم تو باشه تو باشه یه ماژول بودش یه سرچی انجام بدید قبلا خیلی بحث شده كسي نيست به داد ما برسه؟ نیم ساعت نیست که تاپیک زدید حتما از مدیران اخطار میگرید بالا آوردن تاپیک در کمتر از مدت زمان 12 ساعت اسپم محسوب شده و با کاربر برخورد می شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به امید اینکه یکی هم به من کمک کنه بفرمایید تستش نکردم اما اگر مشکلی داشت حتما بگین درضمن شما باید ادیت تکست استفاده کنید لطفا کد زیر رو تو تغییرات ادیت تکستون قرار بدین edittext1.width=edittext1.text.lengh لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjk2 2 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به امید اینکه یکی هم به من کمک کنه بفرمایید تستش نکردم اما اگر مشکلی داشت حتما بگین درضمن شما باید ادیت تکست استفاده کنید لطفا کد زیر رو تو تغییرات ادیت تکستون قرار بدین edittext1.width=edittext1.text.lengh نه اين نيست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، کد پست قبل مشکل داره ، شما باید عرض لیبل رو برابر با -2 قرار بدید: Label1.Height = -2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjk2 2 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، کد پست قبل مشکل داره ، شما باید عرض لیبل رو برابر با -2 قرار بدید: Label1.Height = -2 متوجه نشدم عرض ليبل يعني lbl.width=-2 بذارم؟ چه اتفاقي ميفته اين كار را كنم. من ميخوام lbl.width=طول متن دريافتي از تكست باكس قرار بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ متوجه نشدم عرض ليبل يعني lbl.width=-2 بذارم؟ چه اتفاقي ميفته اين كار را كنم. من ميخوام lbl.width=طول متن دريافتي از تكست باكس قرار بدم. سلام ، شما هر با متن رو تغییر می دید این کد رو اجرا کنید می فهمید چه اتفاقی میفته ، در واقع این کد ارتفاع یا عرض رو برابر با متن تنظیم می کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjk2 2 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، شما هر با متن رو تغییر می دید این کد رو اجرا کنید می فهمید چه اتفاقی میفته ، در واقع این کد ارتفاع یا عرض رو برابر با متن تنظیم می کنه.ممنون كد جالبي بود به درستي هم كار كرد.من ليبل را داخل پنل قرار ميدم . راهي هست همراه ليبل . پنل هم سايزش تغيير كنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ برابر قرار دادن عرض وو با عدد -2 در بیسیک فور اندروید مشابه wrap content در جاوا هست. یعنی همین چیزی ک دوستان اشاره کردن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mjk2 2
سلام . من ميخوام عرض ليبلمو با متني كه از كاربر دريافت ميكنم يكي كنم . مثلا وقتي كاربر وارد كرد ”سلام” عرض ليبلم برابر با طول سلام باشه ؟ راهي هست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.