Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 در 3 ساعت قبل، nima_j گفته است : تفاوتی با قبل نداشت و همون روند قبلی تکرار شد. این کلیدی که من به شما گفتم باعث میشه فایل با IDM دانلود نشه با IDM دانلود شد که بازم خطا داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 222 ارسال شده در 16 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2016 در در 1395/08/25, 02:04:06، Hamed Sabet Farhadi گفته است : این کلیدی که من به شما گفتم باعث میشه فایل با IDM دانلود نشه با IDM دانلود شد که بازم خطا داد؟ با نگه داشتن کلید Alt بازم دانلود منیجر فعال میشد...! چرا با دانلود منیجر دانلود نمیشه ! کلا دانلود منیجر رو غیرفعال کردم و با دانلودر خود مرورگر بدرستی دانلود شد. ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrks 11 ارسال شده در 18 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، 2017 در در 1395/05/20, 07:32:10، Hamed Sabet Farhadi گفته است : سلام دوستان عزیز بلاخره کتابخانه ی من هم اوکی شد دانلود + کتابخانه های مورد نیاز خطای designsupport.aar میداد. کسانی که برای استفاده از کتابخانه HFLib با خطای پیدا نشدن desginsupport.aar روبه رو شدن از لینک زیر می تونن دانلود کنند. وقت خودمو گرفت تا پیداش کنم: m libs لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 20 خرداد، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2017 در در 1395/12/28, 12:42:40، mrks گفته است : خطای designsupport.aar میداد. کسانی که برای استفاده از کتابخانه HFLib با خطای پیدا نشدن desginsupport.aar روبه رو شدن از لینک زیر می تونن دانلود کنند. وقت خودمو گرفت تا پیداش کنم: m libs این فایل رو و کتابخانه های مورد نیاز رو گذاشتم بالای همون پست صرفاً جهت اطلاع ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 20 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2017 اصلا کار این کتابخانه چیه؟ کاش کامل توضیح میدادید کار اصلی،توابع،نمونه سورس یا آموزش ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.