seyed_27 170 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ متن فارسی در اسکرول ویو مشکل داره و مقداری از متن از سمت راست میره داخل و کل متن نمایش دادi نمیشه تنظیماتی که انجام دادم رو میگذارم لطفا راهنمایی کنید ScrollView1.Panel.AddView(matn,20,0,280,100%y) یا ScrollView1.Panel.AddView(matn, 6%x, 10%y, 88%x,85%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ Dim cur As Cursor cur = Home.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable WHERE id ="&Home.meghdar) matn.Initialize("") matn.Gravity = Gravity.RIGHT ScrollView1.Panel.AddView(matn,20%x,0,100%y,100%y) متن رو از دیتا بیس می گیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ ن میگم متنو تو لیبل خوندید؟؟؟ یعنی لیبله اوردی رو اسکرول؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ نه تو خود اسکرول نشون دادم دستورش رو که دیدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ دوست من شما منورمو نگرفتید الان این متن چیه که اینشیالیز کردی؟؟؟*عصبانی2**عصبانی2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ مشکلتو کامل متوجه نشدم اما اگه مشکل مکان متنته بخاطر این کده matn.Gravity = Gravity.RIGHT به جای right بنویس left یا center یا خیلی چیزای دیگه که میتونی واسه مکانش بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ چرا Left خدمتتون عرض کردم متن من فارسیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ Private ScrollView1 As ScrollView Private Button1 As Button Dim matn As Label Dim ts As TextSetting End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Matlab") 'ScrollView1.Panel.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"background.jpg") ) Dim cur As Cursor cur = Home.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable WHERE id ="&Home.meghdar) matn.Initialize("") 'matn.Gravity = Gravity.RIGHT matn.Gravity = Gravity.left ScrollView1.Panel.AddView(matn,20%x,0,100%y,100%y) 'ScrollView1.Panel.AddView(matn,20,0,280,100%y) 'ScrollView1.Panel.AddView(matn, 6%x, 10%y, 88%x,85%y) ts.Initialize For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i matn.Text = cur.GetString("matn") Next matn.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(File.ReadString(File.DirInternal,"fonttype.txt")&".ttf") ts.LongText(matn,matn.Text,File.ReadString(File.DirInternal,"fontsize.txt"),ScrollView1,File.ReadString(File.DirInternal,"lineheight.txt")) Dim verticalPosition As String = "bottom" '"top" or "bottom" Dim horizontalPosition As String = "center" '"left", "right" or "center" Dim r As Reflector Dim args(3) As Object = Array As Object(r.GetActivity, verticalPosition, horizontalPosition) Dim types(3) As String = Array As String("android.app.Activity", "java.lang.String", "java.lang.String") r.RunStaticMethod("ir.adad.AdadB4APlugin", "createAdView", args, types) End Sub این تمام کدیه که استفاده کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ ببینید من یه ساعت دارم مینالم که شما بگی من از لیبل استفاده کرده ولی متاسفانه ...*عطسه* Dim matn As Label خوب بیا این کد رو بده بهش matn.left=left-20%x همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ خب چرا center نمیذاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ خوب بیا این کد رو بده بهشکد PHP: matn.left=left-20%x همین از left دومی ایراد میگیره و نمیشناسه این کد رو دادم بازم نشد: matn.left=matn.left-20%x لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ حل شد matn.Width =ScrollView1.Panel.Width +70%x لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ فک کنم درصدهای اینارو یادت رفته ؟؟؟؟؟!!!! ScrollView1.Panel.AddView(matn,20,0,280,100%y) اینجوری ScrollView1.Panel.AddView(matn,20%x,0,100%y,100%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ مشکل سر جاشه یه نگاهی به عکس بندازید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ امتحان کردی کد رو؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ matn همون لیبل هست؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
متن فارسی در اسکرول ویو مشکل داره و مقداری از متن از سمت راست میره داخل و کل متن نمایش دادi نمیشه
تنظیماتی که انجام دادم رو میگذارم لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.