mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام من چند روزی هست اندروید استدیو رو شروع کردم اما مشکل در ران گرفتن دارم چی کار کنم اینم عکس: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appfatim 21 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز اول خط : testCompile 'junit:junit:4.12' را از توی gradle : app پاک کن . بعد برو به File/Projectstructure و بعد تب Project بعدش چک کن که نسخه گردل با اندروید پلاگین یکی باشه اگه نبود نسخه اندروید پلاگین هرچی هست گردل را هم به همون تغییر بده بعد اگه xpn داری وصل شو و بعد سینک کن پروژه را تا انشاالله درست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.ehsan8001 57 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام من چند روزی هست اندروید استدیو رو شروع کردم اما مشکل در ران گرفتن دارم چی کار کنم اینم عکس: توی اندروید استودیو اون کد لازم نیست کافیه جای ران پروگاد minifyEnable رو true قرار بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من چند روزی هست اندروید استدیو رو شروع کردم اما مشکل در ران گرفتن دارم چی کار کنم
اینم عکس:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.