amirs 2 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من با مولتی پنل 10 تا دکمه داخل برنامم گذاشتم و visible اونا false هست. میخوام فقط دکمه ای تگ اون 3 هست ویزیبلش true بشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلام یه حلقه for بزار ،مولتی پنل از صفر شماره گذاری میکنه،بهش بگو که بشماره از صفر به 2 که رسید اونو visible رو true کنه منظورتون همین بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلام این کد رو تست کنید » For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Button Then If v.Tag = 3 Then v.Visible = True End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirs 2 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلام این کد رو تست کنید » For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Button Then If v.Tag = 3 Then v.Visible = True End If Next تشکر از پاسختون در اصل من میخواستم کنترل باتن ها در مولتی پنل رو یاد بگیرم مثلا تغیر متن و چیزای دیگه. مثلا اگه بخوام یه دکمه بزارم که اگه فشرده شد مولتی پنل با تگ 2 رو ویزیبلش رو فعال و غیر فعال کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirs 2
سلام دوستان من با مولتی پنل 10 تا دکمه داخل برنامم گذاشتم و visible اونا false هست. میخوام فقط دکمه ای تگ اون 3 هست ویزیبلش true بشه .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.