سلام من طبق آموزش اقای شاهدی دیتا بیس ساختم و توی یه لیست ویو قرار دادم و میخام وقتی کاربر روی یه گزینه کلیک کرد وارد یه صفحه بشه که مطالب مربوط به اونو نشون بده.
خودم یسری کار کردم که دو تا مشکل داشت:
توی صفحه حدید متن ها داخل [ ] بودن و همه اطلاعات دیتابیستو نشون میداد ،نه اونی که برای اون گزینست.
اینم کداشه:
کلاس DetailActivity برای نشون دادن اطلاعات روی یه لیوت:
public static final String COURSE_TITLE = "coursetitle";
public static final String COURSE_DESC = "courseDesc";
public static final int DETAIL_REQUEST_CODE = 1001;
@Override
protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.activity_main);
final MyDatabase db = new MyDatabase(this);
ListView lv1 = (ListView) findViewById(R.id.lv1);
ArrayAdapter adapter = new ArrayAdapter(this,android.R.layout.simple_list_item_1,db.getListOfRow("SELECT * FROM data","title"));
lv1.setAdapter(adapter);
lv1.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() {
@Override
public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View view, int position, long id) {
desplayDetail(db);
}
});
private void desplayDetail(MyDatabase db) {
Intent intent = new Intent(this, DetailActivity.class);
intent.putExtra(COURSE_TITLE, String.valueOf(db.getListOfRow("SELECT * FROM data","title")));
intent.putExtra(COURSE_DESC, String.valueOf(db.getListOfRow("SELECT * FROM data","content")));
startActivityForResult(intent, DETAIL_REQUEST_CODE);
}
لطفا کد های مربوط به سرچ کردن داخل لیست ویو و اضافه کردن یه آیتم به علاقه مندی ها و اینکه چطوری دیتابیس رو رمزگذاری کنیم که نتونن سواستفاده رو هم بگید.فقط من مبتدی هستم زیر دیپلمی توضیح بدید مرسی.
سوال
mr.ehsan8001 57
سلام من طبق آموزش اقای شاهدی دیتا بیس ساختم و توی یه لیست ویو قرار دادم و میخام وقتی کاربر روی یه گزینه کلیک کرد وارد یه صفحه بشه که مطالب مربوط به اونو نشون بده.
خودم یسری کار کردم که دو تا مشکل داشت:
توی صفحه حدید متن ها داخل [ ] بودن و همه اطلاعات دیتابیستو نشون میداد ،نه اونی که برای اون گزینست.
اینم کداشه:
کلاس DetailActivity برای نشون دادن اطلاعات روی یه لیوت:
اینم کد MainActivity:
لطفا کد های مربوط به سرچ کردن داخل لیست ویو و اضافه کردن یه آیتم به علاقه مندی ها و اینکه چطوری دیتابیس رو رمزگذاری کنیم که نتونن سواستفاده رو هم بگید.فقط من مبتدی هستم زیر دیپلمی توضیح بدید مرسی.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
29 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.