vistamobile 1,700 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام. کاری از نسیم سافته و بصورت رایگان ارائه شده. البته قبلا قیمتش 6000 تومن بود ولی رایگانش کردن. خدا اجرشون بده :لینک مستقیم و دائمیه.اسکرین شات!!:http://www.answercenter.ir/attachment.php?attachmentid=1078&stc=1لینک دانلود:http://upir.ir/bahman93/Slid-menu-basic4android.rarpass: basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8008 26 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ shahooads جان ، دست شما درد نکنه. البته فکر کنم به این نوع منو میگن Side Menu نه Slide Menu *زبونک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی بصورت اسلاید نمیاد بیرون؟*mail* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8008 26 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ *rofl* *sarcastic* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی بهش نیاز داشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliali 10 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز نمیدونم چرا برام کلا سایت upir.ir رو باز نمیکنه میشه لطفا تو پیکو فایل یه یه سایت دیگه آپلود کنید ؟ ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای منم باز نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیزنمیدونم چرا برام کلا سایت upir.ir رو باز نمیکنه میشه لطفا تو پیکو فایل یه یه سایت دیگه آپلود کنید ؟ ممنون میشم برای منم باز نمیشه قابل توجه مختار خان عزیز. وقتی میگیم پیوست کنید فایل هارو یعنی این *sigar* با چه جسارتی روی هاست هایی مثل upir و ... میگید که لینک مستقیم و دائمیه ؟ یک امتیاز منفی برای مختار عزیز ثبت شد. سایر مدیران ارشد یا مدیران بخش هم دوست داشتن میتونن امتیاز منفی بدن *laie* اینم یک اسلاید منو خدمت دوستان عکس: سورس هم پیوست شده موفق باشید SlideMenu Example(basic4android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mface 25 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام آقای ایزدی سورسی که گذاشتین رو توی پروژم قرار دادم ولی نمیتونم به جای باتونهای قبلیم ازش استفاده کنم یعنی قبلا برای رفتن به تماس با ما من باتن قرار داده بودم الآن میخوام از ایتمهای لیست اسلاید منو استفاده کنم شاید راحت باشه ولی من تلاشمو کردم موفق نشدم ممنون میشم اگه میشه راهنماییم کنید چطوری هر آیتم لیست برای یک اکتیویتیم قرار بدم که با زدن روی آیتم به اکتیویتی مور نظرم بره تشکر منتظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام پیوست شد. مهدی جان شاید فراموش کرده مختار عزیز. یکبار فکر کنم. اشکالی نداشته باشه. (البته مدیر سایت شمایید. ببخشید دخالت میکنم.) رمز فایل :basic4android.org Slid-menu-pass(basic4android.org) sajadakbari.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ فوق العاده پیچیده بود ولی قشنگ بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام. کاری از نسیم سافته و بصورت رایگان ارائه شده. البته قبلا قیمتش 6000 تومن بود ولی رایگانش کردن. خدا اجرشون بده : لینک مستقیم و دائمیه. اسکرین شات!!: http://answercenter.ir/attachment.php?attachmentid=1078&stc=1 لینک دانلود: http://upir.ir/bahman93/Slid-menu-basic4android.rar pass: basic4android.org سلام ممنون خیلی اسلاید منوی خوبیه ولی من یه مشکل باهاش دارم میخام وقتی اسلاید منو باز هست وروی اکتیویتی یا جایی غیر از اسلاید منو کلیک می کنم اسلاید منو بسته بشه این کد را نوشتم ولی کار نمیکنه : Sub Main_click PanelWithSidebar.CloseSidebar End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ یه مشکل دیگه که مهمتر هم هست اینه که از وقتی این اسلاید منو را به برنامم اضافه کردم فقط همین اسلاید منو کار میکنه و تمام ویوهای دیگه اکتیویتی غیر فعال هست !!! اینو چه کارش کنم ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ شما چرا از این سورس اسلاید منو حرفه ای متریال استفاده نمیکنی هم بهتره و ساده تره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سورس رو دیدم برای این برنامه میتونم استفاده کنم ؟ https://cafebazaar.ir/app/ParhamApps.Acc/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اینکه از این اسلاید منو استفاده کنید یا نه اونش به خودتون برمیگرده الان این مال پژمانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ نه منظورم اینه برنامم گرافیکش همون پیش فرض B4A هست فکر میکنم برای اینکه از این منو استفاده کنم باید متریال رو راه اندازی کنم البته من از متریال هیچی نمی دونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ نه منظورم اینه برنامم گرافیکش همون پیش فرض B4A هست فکر میکنم برای اینکه از این منو استفاده کنم باید متریال رو راه اندازی کنم البته من از متریال هیچی نمی دونم خط اولت منو داغون کرد اصلا گرافیک برنامه میشه گفت یه چیز سلیقه ای اگه نگاه کنی مال پژمان هم متریال نیست شبیه متریاله شما میتونی شبه متریال طرح بزنی البته من دیدم دوستان از منو اسلایدی متریال استفاده میکنن و طرحشون هیچ شباهتی به متریال نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ شما چرا از این سورس اسلاید منو حرفه ای متریال استفاده نمیکنی هم بهتره و ساده تره این سورس واسه من اجرا نمیشه کتابخانه مورد نیاز رو هم اضافه کردم چیز خاصی نیاز داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ این سورس واسه من اجرا نمیشه کتابخانه مورد نیاز رو هم اضافه کردم چیز خاصی نیاز داره ؟ آقا حمید گل اون تاپیک ببینی 4 صفحه شده خوب اول میدی بعد میومدی سوال میپرسیدی کلا 2 تا کتابخونه میاد یکی ahnavigaetor (صد در صد اشتباه نوشتم ) ورژن 1.4 یکی nineoldandroid ورژن 2.4 که جفتش هست تو تاپیک در اگر بازم سوال در رابطه با اون سورس همون جا بپرس با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.