solmos36 69 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ سلام برای معرفی محصولات داخل توضیح کوتاه میخوام تعداد کاراکتر ها بیش از 20 تا مثلا نشه و بعد از بیست تا نقطه بزاره یعنی مثلا فک کنید من متن زیر رو دارم : Discover new ideas and untapped opportunities. Remove obstacles holding you back from driving organic traffic. میخوام داخل لیبل اینجوری بشه: Discover new ideas and untapped opportunities....... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ سلام. اینو امتحان کنید: Dim matn As String="matn mored nazar" matn=matn.SubString2(0,19)&"..." لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ این کار رو در اصطلاح Ellipsize دادن میگن به دو روش میتونید این کار رو انجام بدید اولی با متدها جاوا به شکل زیره Private jobj As JavaObject Private lblTest As Label jobj = lblTest jobj.RunMethod("setEllipsize", Array As Object("END")) دومیش با کتابخونه SMARTSTRING Dim s As SmartString s.Ellipsize(lable1,"END",-1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ تشکر سلام. اینو امتحان کنید: Dim matn As String="matn mored nazar" matn=matn.SubString2(0,19)&"..." تشکر ج داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
solmos36 69
سلام
برای معرفی محصولات داخل توضیح کوتاه میخوام تعداد کاراکتر ها بیش از 20 تا مثلا نشه و بعد از بیست تا نقطه بزاره یعنی مثلا فک کنید من متن زیر رو دارم :
Discover new ideas and untapped opportunities. Remove obstacles holding you back from driving organic traffic.
میخوام داخل لیبل اینجوری بشه:
Discover new ideas and untapped opportunities.......
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.