mahfelsoft 130 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ بچه ها من میخوام یه مدیا پلیر این شکلی درست کنم خیلی مرتب و منظم . اگه لطف کنید و راهنماییم کنید خیلی خیلی ممنون میشم . بچه ها لطف کنید با کد بهم بگید . خدا خیرتون بده . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ چه شکلی؟ آسونترین پروژه مدیاپلیره تو بیسیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ *خنده**باکلاس**خنده* یادم رفت عکسشو بزارم . عجب روزگاریه . خوب ببخشید بچه های اینم عکسش به پست اول هم اضافه شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ آدرس میلتو بده تا یک سورس کامل واست بفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ دستت درد نکنه امیرجون . خدا خیرت بده . این ایمیلم [email protected] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ قربونت.گذاشتم تو این پست.دانلود کن http://answercenter.ir/thread1691.html#post10513 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ میگم مثل این عکسی که من گذاشتم نمیشه درست کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ کافیه یکم تغییرش بدی. خیلی راحته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ یه تغییر باید توی کد manifest بدی الان با گوشی پست میزارم ایشالا فردا کدشومیزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ آقا ایمان ممنون میشم کدشو بزاری . راستی آقا امیر واسه اینکه اون فایل دیتابیس رو ویرایش کنم چیکار کنم ؟ چون با نویکت باز نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ آقا ایمان ممنون میشم کدشو بزاری .راستی آقا امیر واسه اینکه اون فایل دیتابیس رو ویرایش کنم چیکار کنم ؟ چون با نویکت باز نمیشه شما با نرم افزار Navicat for SQLite ویرایشش کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ این کد رو جایگزین کن تو manifest <uses-sdk android:minSdkVersion="4" android:targetSdkVersion="8"/> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
بچه ها من میخوام یه مدیا پلیر این شکلی درست کنم خیلی مرتب و منظم . اگه لطف کنید و راهنماییم کنید خیلی خیلی ممنون میشم . بچه ها لطف کنید با کد بهم بگید . خدا خیرتون بده .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.