seyed_27 170 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ بسمه تعالی با سلام خدمت دوستان یه فرم دارم 10 تا edittext توشه میخوام وقتی اجرا میشه کنترل روی edittext اولی باشه و وقتی کاربر عددی بین 0 تا 9 رو میزنه مقدار در edit اولی درج بشه و کنترل بره به edit بعدی همینطور تا edit آخری راهش چیه چطور وقتی مقدار گیری اولی انجام شد کرسر بره به edit دوم و .... تا آخرین edit لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ برادر یافتم Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) If EditText1.Text<>"" Then EditText2.RequestFocus End If End Sub Sub EditText2_TextChanged (Old As String, New As String) If EditText2.Text<>"" Then EditText3.RequestFocus End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ درود شما میتونید با ed1.RequestFocus = True فکوس رو روی شیء مورد نظر خودتون تغییر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ مورد دوم رو چکار کنم اینکه بعد مقدار گیری بره به edit بعدی از چه رویدادی برای تشخیص مقدار گیری استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ درود شما میتونید با ed1.RequestFocus = True فکوس رو روی شیء مورد نظر خودتون تغییر بدید ظاهرا نمیشه مقدار دهی کرد پیام خطای ذیل رو میده B4A version: 5.80 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.01s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. (0.06s) Compiling generated Java code. Error B4A line: 34 EditText1.RequestFocus = True javac 1.7.0_51 src\b4a\example\main.java:327: error: unexpected type mostCurrent._edittext1.RequestFocus() = anywheresoftware.b4a.keywords.Common.True; ^ required: variable found: value لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ بزارید یه خورده کارامو انجام بدم سعی میکنم نمونه سورس بزارم براتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
با سلام خدمت دوستان
یه فرم دارم 10 تا edittext توشه
میخوام وقتی اجرا میشه کنترل روی edittext اولی باشه و وقتی کاربر عددی بین 0 تا 9 رو میزنه مقدار در edit اولی درج بشه و کنترل بره به edit بعدی
همینطور تا edit آخری
راهش چیه
چطور وقتی مقدار گیری اولی انجام شد کرسر بره به edit دوم و .... تا آخرین edit
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.