tahazamani 1 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخوام یه بازی ریاضی بسازم که یک عبارت ریاضی را به صورت رندوم روی یه لیبل نشون بده بعد کاربر جوابشو تو ادیت تکس بزنه الان میخوام بدونم چجور جواب کاربرو با جواب خود عبارت مقایسه کنم؟ Sub Button1_Click Label1.Visible = True EditText1.Visible = True Button1.Visible = False Dim num1 As Int Dim num2 As Int Dim num3 As Int num1 = Rnd(1,30) num2 = Rnd(1,30) num3 = Rnd(1,30) Dim pk As Int pk = Rnd(1,9) If pk = 1 Then Label1.Text = num1 & "+" & num2 & "-" & num3 Else If pk = 2 Then Label1.Text = num1 & "+" & num2 & "+" & num3 Else If pk = 3 Then Label1.Text = num1 & "*" & num2 & "+" &num3 Else If pk = 4 Then Label1.Text = num1 & "*" & num2 & "-" &num3 Else If pk = 5 Then Label1.Text = num1 & "*" & num2 & "*" & num3 Else If pk = 6 Then Label1.Text = num1 & "-" & num2 & "-" & num3 Else If pk = 7 Then Label1.Text = num1 & "+" & num2 & "*" & num3 Else If pk = 8 Then Label1.Text = num1 & "-" & num2 & "*" & num3 Else If pk = 9 Then Label1.Text = num1 & "-" & num2 & "+" & num3 End If End If End If End If End If End If End If End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
tahazamani 1
سلام دوستان من میخوام یه بازی ریاضی بسازم که یک عبارت ریاضی را به صورت رندوم روی یه لیبل نشون بده بعد کاربر جوابشو تو ادیت تکس بزنه
الان میخوام بدونم چجور جواب کاربرو با جواب خود عبارت مقایسه کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.