سلام به همه اساتید من مدت زیادی که سعی میکنم از این کتابخونه در بیسیک استفاده کنم و همه آموزشخای تبدیل جاوا به بیسیک و ... ( مخصوصا آموزش آقای شاهدی و دیگر دوستان ) را مطالعه کردم ولی کاری از پیش نمی برم این کتابخونه کارش اینه که ازتباط میگیره با مایکرو سافت و از سایت مایکرو سافت قسمت ترجمه آنلاینش برای ترجمه سایت و یا کلمه و ... استفاده میکنه 3 قسمت خیلی خیلی خیلی ساده داره
یکی کد رمز کاربر در مایکرو سافت میکیر بعدی api برنامه و .. رو میگیره و 2 تا ساب هم کلمه یا متن مورد نظر رو میفرسته و برمیگردونه
اگر عزیز واستادی هست تبدل کنه این کتابخونه رو ممنون میشم اگر هم فکر میکنید سورس خوبی باشه برای انجمن ( با توجه به اینکه کلا 20 خط هم نیست ) میتونم کل سورس رو قرار بدم به اسم انجمن عزیزان به بیسیک تبدیل کنند من هم استفاده میکم
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه اساتید
من مدت زیادی که سعی میکنم از این کتابخونه در بیسیک استفاده کنم و همه آموزشخای تبدیل جاوا به بیسیک و ... ( مخصوصا آموزش آقای شاهدی و دیگر دوستان ) را مطالعه کردم ولی کاری از پیش نمی برم
این کتابخونه کارش اینه که ازتباط میگیره با مایکرو سافت و از سایت مایکرو سافت قسمت ترجمه آنلاینش برای ترجمه سایت و یا کلمه و ... استفاده میکنه
3 قسمت خیلی خیلی خیلی ساده داره
یکی کد رمز کاربر در مایکرو سافت میکیر
بعدی api برنامه و .. رو میگیره
و 2 تا ساب هم کلمه یا متن مورد نظر رو میفرسته و برمیگردونه
اگر عزیز واستادی هست تبدل کنه این کتابخونه رو ممنون میشم
اگر هم فکر میکنید سورس خوبی باشه برای انجمن ( با توجه به اینکه کلا 20 خط هم نیست ) میتونم کل سورس رو قرار بدم به اسم انجمن عزیزان به بیسیک تبدیل کنند من هم استفاده میکم
با تشکر
کتابخانه
microsoft-translator-java-api-0.6.1-jar-with-dependencies
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.