seyed_27 170 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ بسمه تعالی با سلام خدمت اساتید محترم میخوام .60 عدد edittext در اکتیویتی بسازم و بصورت ردیف 10 تایی کنار هم قرار بدم چیزی شبیه جدول چکار باید بکنم لطفا کدش رو مرحمت بفرمائید با تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ جدول رو بصورت tagو sender تعریف کردم اما نیدونم چرا کار نمیکنه دوستان ببینن اشکالش چیه table.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سلام یکی از راهاش اینه که 10 ادیت تکست رو توی یه لایوت قرار بدید. و با مولتی پنل 6بار اونو لود کنید. مولتی پنل هم که فک نکنم کاری داشته باشه به جای اینکه یه پنل یا ویوهای دیگه میذارید تو لایوت. اینبار ده تا ادیت تکست بذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سلام یکی از راهاش اینه که 10 ادیت تکست رو توی یه لایوت قرار بدید. و با مولتی پنل 6بار اونو لود کنید. مولتی پنل هم که فک نکنم کاری داشته باشه به جای اینکه یه پنل یا ویوهای دیگه میذارید تو لایوت. اینبار ده تا ادیت تکست بذارید. بله درسته اما نیازم اینطوری برطرف نمیشه میخوام چیزی شبیه جدول 6*10 بسازم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ شکل مورد نظری که میخواهید برنامه داشته باشه و ساختار چینش EditText هاتون رو لطفا برامون رسم کنید توی photoshop یا paint و امثالهم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ یه لایوت میخوام به این شکل همش با EDITTEXT ساخته شده باشه اونم در اکتیویتی ایجاد شده باشن آخه میخوام از حلقه تکرار برای مقداردهی و ذخیره در دیتابیس استفاده کنم کارم راحتتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mazanneh 17 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ برای هندل کردن رویداد textChanged هر کدوم از edittext ها باید چکار کنم میخوام برای هر تعداد از edittext هایی که رسم شده رویداد textChanged رو بگذارم سید جان قبل از هرکاری باید بدونیم که هدف ما از نوشتن کد چیه تو این کد فقط اگه بخواهیم از رویداد textChanged استفاده کنیم چون تو ساخت جدول در کد زیر گفتیم که EventName هر یک از EditText برابر بشه با "edit_text"&i&j edit_textij.Initialize("edit_text"&i&j) پس میشه خیلی راحت برای هر یک از EditText جدولمون رویداد textChanged را بنویسیم. مثلا من تو کد زیر گفتم اگر کاربر درون EditText از سطر اول و ستون اول جدولمون بنویسه ایران یک ToastMessage با پیغام درود بر ایران نمایش بده Sub edit_text11_TextChanged (Old As String, New As String) If New="ایران" Then ToastMessageShow("درود"&" "&"بر"&" "&New,False) End If End Sub ببخشید اگه دیر جواب دادم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سید جان قبل از هرکاری باید بدونیم که هدف ما از نوشتن کد چیه تو این کد فقط اگه بخواهیم از رویداد textChanged استفاده کنیم چون تو ساخت جدول در کد زیر گفتیم که EventName هر یک از EditText برابر بشه با "edit_text"&i&j edit_textij.Initialize("edit_text"&i&j) پس میشه خیلی راحت برای هر یک از EditText جدولمون رویداد textChanged را بنویسیم. مثلا من تو کد زیر گفتم اگر کاربر درون EditText از سطر اول و ستون اول جدولمون بنویسه ایران یک ToastMessage با پیغام درود بر ایران نمایش بده Sub edit_text11_TextChanged (Old As String, New As String) If New="ایران" Then ToastMessageShow("درود"&" "&"بر"&" "&New,False) End If End Sub ببخشید اگه دیر جواب دادم. خواهش میکنم بزرگوار اگر 60 تا سلول داشته باشیم باید برای هر کدوم این رویداد رو بنویسم (TextChanged) اما اگر از طریق tag و sender بخوام انجام بدم خیلی کار راحت تر میشه اما نتونستم اینکار رو انجام بدم . سورس رو گذاشتم ببینید میتونید کاملش کنید باز هم تشکر از لطفتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mazanneh 17 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ خواهش میکنم بزرگوار اگر 60 تا سلول داشته باشیم باید برای هر کدوم این رویداد رو بنویسم (TextChanged) اما اگر از طریق tag و sender بخوام انجام بدم خیلی کار راحت تر میشه اما نتونستم اینکار رو انجام بدم . سورس رو گذاشتم ببینید میتونید کاملش کنید باز هم تشکر از لطفتون سید جان سورس شما رو دیدم تنها مشکلی که باعث میشد کد درست انجام نشه این بود که شما edit_textij رو به صورت پایین Initialize کرده اید edit_textij.Initialize("") که در اصل EventName اون مساوی با "" گذاشتی در صورتی که باید به صورت زیر تعریف میکردید edit_textij.Initialize("edit_text") برای رویداد textChanged من به این صورت عمل کردم Sub edit_text_TextChanged (Old As String, New As String) Dim emi As EditText=Sender Log(emi.Tag) Dim s As String s=emi.Tag If s=11 Then If New="ایران" Then ToastMessageShow("درود"&" "&"بر"&" "&New,False) End If End If End Sub حالا دیگه لازم نیست برای هر سلول از جدول یه textChanged بنویسی،فقط کافیه برای s شرط بزاری مثلا اگه s مساوی با 11 شه یعنی کاربر سلول ردیف اول ستون اولو انتخاب کرده که من براش شرط گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان منتظر راهنماییتون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ یافتم Sub Globals Private edit(61) As EditText End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("f1") edit(1).Initialize("") edit(11).Initialize("") edit(21).Initialize("") edit(31).Initialize("") edit(41).Initialize("") edit(51).Initialize("") Activity.AddView(edit(1),70%x,3%y,50dip,50dip) Activity.AddView(edit(11),edit(1).Left-edit(1).Height,edit(1).Top,50dip,50dip) Activity.AddView(edit(21),edit(11).Left-edit(1).Height,edit(1).Top,50dip,50dip) Activity.AddView(edit(31),edit(21).Left-edit(1).Height,edit(1).Top,50dip,50dip) Activity.AddView(edit(41),edit(31).Left-edit(1).Height,edit(1).Top,50dip,50dip) Activity.AddView(edit(51),edit(41).Left-edit(1).Height,edit(1).Top,50dip,50dip) edit(1).RequestFocus Dim i As Int For i=2 To 10 edit(i).Initialize(Me) Activity.AddView(edit(i),edit(1).Left,(edit(i-1).Top)+50dip,edit(1).Width,edit(1).Height) edit(i).Text = "ok" edit(i).TextSize = 12 edit(i).Typeface = Typeface.DEFAULT_BOLD edit(i).TextColor = Colors.White Next For i=12 To 20 edit(i).Initialize(Me) Activity.AddView(edit(i),edit(11).Left,(edit(i-1).Top)+50dip,edit(1).Width,edit(1).Height) edit(i).Text = "ok" edit(i).TextSize = 12 edit(i).Typeface = Typeface.DEFAULT_BOLD edit(i).TextColor = Colors.White Next For i=22 To 30 edit(i).Initialize(Me) Activity.AddView(edit(i),edit(21).Left,(edit(i-1).Top)+50dip,edit(1).Width,edit(1).Height) edit(i).Text = "ok" edit(i).TextSize = 12 edit(i).Typeface = Typeface.DEFAULT_BOLD edit(i).TextColor = Colors.White Next For i=32 To 40 edit(i).Initialize(Me) Activity.AddView(edit(i),edit(31).Left,(edit(i-1).Top)+50dip,edit(1).Width,edit(1).Height) edit(i).Text = "ok" edit(i).TextSize = 12 edit(i).Typeface = Typeface.DEFAULT_BOLD edit(i).TextColor = Colors.White Next For i=42 To 50 edit(i).Initialize(Me) Activity.AddView(edit(i),edit(41).Left,(edit(i-1).Top)+50dip,edit(1).Width,edit(1).Height) edit(i).Text = "ok" edit(i).TextSize = 12 edit(i).Typeface = Typeface.DEFAULT_BOLD edit(i).TextColor = Colors.White Next For i=52 To 60 edit(i).Initialize(Me) Activity.AddView(edit(i),edit(51).Left,(edit(i-1).Top)+50dip,edit(1).Width,edit(1).Height) edit(i).Text = "ok" edit(i).TextSize = 12 edit(i).Typeface = Typeface.DEFAULT_BOLD edit(i).TextColor = Colors.White Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ از edit(0) استفاده نکردنم بخاطر شماره گزاری و راحتی کار خودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اما به این مورد گیر میده چکار کنم اصلا Sub et(1)_textChanged رو نمیشناسه شاید بخاطر اینه که در اکتیویتی تعریف و ایجاد شده Sub et(1)_textChanged (Old As String, New As String) If et(1).Text<>"" Then et(2).RequestFocus End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mazanneh 17 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ بسمه تعالی با سلام خدمت اساتید محترم میخوام .60 عدد edittext در اکتیویتی بسازم و بصورت ردیف 10 تایی کنار هم قرار بدم چیزی شبیه جدول چکار باید بکنم لطفا کدش رو مرحمت بفرمائید با تشکر فراوان سید جان بیا سورسش http://s1.picofile.com/file/8262566492/table.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ یه دنیا تشکر یه دنیا تشکر یه دنیا تشکر لطف کردید بزرگوار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سید جان بیا سورسش http://s1.picofile.com/file/8262566492/table.zip.html برای هندل کردن باید چکار کنم میخوام رویداد textChanged هر کدوم از edittext ها رو بررسی کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سید جان بیا سورسش http://s1.picofile.com/file/8262566492/table.zip.html برای هندل کردن رویداد textChanged هر کدوم از edittext ها باید چکار کنم میخوام برای هر تعداد از edittext هایی که رسم شده رویداد textChanged رو بگذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
با سلام خدمت اساتید محترم
میخوام .60 عدد edittext در اکتیویتی بسازم و بصورت ردیف 10 تایی کنار هم قرار بدم چیزی شبیه جدول
چکار باید بکنم
لطفا کدش رو مرحمت بفرمائید
با تشکر فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.