mohsen-star 37 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 سلام دوستان سوال داشتم من اگه بخام یه فرم جدید مثل main بسازم باید ازکجا بسازم دیزاینش و... چ اطلاعاتی لازم داره بعد اگه بخام فرم دومم رو تویه فرم 1 با استفاده از باتون فراخوانیش کنم کدش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasinshop 10 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 سلام . البته اساتید هستن و در حضورشون من زیاد وارد نیستم ، اگه جوابم اشتباه بود لطف کنن جواب رست رو بگن . فکر کنم متوجه منظورتون شدم . گزینه project منوی بالای برنامه رو بزنید ، همون اولی یعنی : add new module توی توی زیر شاخه هاش گزینه ها مشخص هستن . فکر کنم شما باید activity module بسازید و اسمش باید متفاوت از اکتیویتی هایی که دارید باشه . برای فراخوانی اکتیویتی جدید توی اکتیویتی قبلی اگه اکتیویتی جدیدی که میسازید مثلا اسمش activity2 باشد توی اکتیویتی main و در جای مناسب این کد رو وارد کنید : StartActivity (activity2) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 یه سرچ کوچیکی کنی همه اینا دست گیرت میشه!!!*لال**لال* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsen-star 37
سلام دوستان سوال داشتم
من اگه بخام یه فرم جدید مثل main بسازم باید ازکجا بسازم دیزاینش و... چ اطلاعاتی لازم داره
بعد اگه بخام فرم دومم رو تویه فرم 1 با استفاده از باتون فراخوانیش کنم کدش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.