mohsen-star 37 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان سوال داشتم من اگه بخام یه فرم جدید مثل main بسازم باید ازکجا بسازم دیزاینش و... چ اطلاعاتی لازم داره بعد اگه بخام فرم دومم رو تویه فرم 1 با استفاده از باتون فراخوانیش کنم کدش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasinshop 10 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام . البته اساتید هستن و در حضورشون من زیاد وارد نیستم ، اگه جوابم اشتباه بود لطف کنن جواب رست رو بگن . فکر کنم متوجه منظورتون شدم . گزینه project منوی بالای برنامه رو بزنید ، همون اولی یعنی : add new module توی توی زیر شاخه هاش گزینه ها مشخص هستن . فکر کنم شما باید activity module بسازید و اسمش باید متفاوت از اکتیویتی هایی که دارید باشه . برای فراخوانی اکتیویتی جدید توی اکتیویتی قبلی اگه اکتیویتی جدیدی که میسازید مثلا اسمش activity2 باشد توی اکتیویتی main و در جای مناسب این کد رو وارد کنید : StartActivity (activity2) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ یه سرچ کوچیکی کنی همه اینا دست گیرت میشه!!!*لال**لال* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsen-star 37
سلام دوستان سوال داشتم
من اگه بخام یه فرم جدید مثل main بسازم باید ازکجا بسازم دیزاینش و... چ اطلاعاتی لازم داره
بعد اگه بخام فرم دومم رو تویه فرم 1 با استفاده از باتون فراخوانیش کنم کدش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.