amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان من یه سری محاسبات توی برنامم باید انجام داده بشه و به کاربر نمایش داده بشه و جواب این محاسبات اعشار زیادی داره میخواستم بدونم راهی هست که بتونم محاسباتم رو تا 2 رقم اعشار نشون بدم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ فکر کنم باید از float استفاده کنید تو سی شارپ که float هستش اما بیسیک رو نمیدونم یه تستی بکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ فکر کنم باید از float استفاده کنید تو سی شارپ که float هستش اما بیسیک رو نمیدونم یه تستی بکنید ممنون از پاسختون اما مشکل حل نشد اول از int استفاده کردم که فقط اعداد صحیح بهم میداد بعدش از float استفاده کردم که تا 15 رقم اعشار بهم تحویل میداد من دنبال راهی هستم که بتونم فقط تا 2 رقم اعشار رو به کاربر نشون بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir mahdizadeh 109
سلام به همه دوستان
من یه سری محاسبات توی برنامم باید انجام داده بشه و به کاربر نمایش داده بشه و جواب این محاسبات اعشار زیادی داره میخواستم بدونم راهی هست که بتونم محاسباتم رو تا 2 رقم اعشار نشون بدم؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.