broken.heart 0 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخام موقعیت اسکرول یه list view رو در یه جا دریافت کنم و بعدا در همونجا ست کنمبا چه متدی این کارو میتونم بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
broken.heart 0 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام خیلی خیلی ممنون از شما دیدم این کدتون یکم پیچیدس برا من یکم بیشتر سرچ کردم خودم این اموزشو پیدا کردم راحت تر بود http://stackoverflow.com/questions/3014089/maintain-save-restore-scroll-position-when-returning-to-a-listview بازم تشکر بابات پاسخ دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
broken.heart 0 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ نمیشه ینی این کارو کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ این کد رو ببینید // two static variable, public static int scrollX = 0; public static int scrollY = -1; //update & save their value on onPause & onResume. @Override protected void onPause() { super.onPause(); scrollX = scrollView.getScrollX(); scrollY = scrollView.getScrollY(); } @Override protected void onResume() { Util.Log("XscrollX + " Y:" + scrollY); super.onResume(); //this is important. scrollTo doesn't work in main thread. scrollView.post(new Runnable() { @Override public void run() { scrollView.scrollTo(scrollX, scrollY); } }); } تو این سایت : https://asishinwp.wordpress.com/2013/04/15/save-scrollview-position-resume-scrollview-from-that-position/ یه سرچ کنی جواب زیاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
broken.heart 0
سلام دوستان من میخام موقعیت اسکرول یه list view رو در یه جا دریافت کنم و بعدا در همونجا ست کنم
با چه متدی این کارو میتونم بکنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.