محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز من یه مشکل واسم پیش اومده اولین باره از دیتا بیس تو اپم استفاده میکنم و وقتی که دیتا بیس رو فراخوان میکنم مشکلی ندارم و به صورت صحیح فراخوان میشه ولی وقتی که اپ رو ران میکنم میبینم که متن ناقص در اومده توی اپ دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم. اینم یه عکس از اپ وقتی که اجرا میشه: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستم لابد لیبیلتون اندازه متنتون نیست که این مشکل پیش میاد یک اسکرول ویو اضافه کنید به وسیله StringUtils، ارتفاع لیبلتون رو به اندازه متنتون قرار بدید و از اسکرول ویو استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام یا می تونید از strinutils استفاده کنید یا یه راه خیلی خیلی بهتر هم هست:کتابخونه ی aria scrolling label.من خودم این مشکل رو داشتم ولی با این کتابخونه که از stringutils هم بهتر و راحت تره مشکلم حل شد از این لینک کتابخانه و آموزش استاد شاهدی رو دریافت کنید:http://answercenter.ir/topic/8359-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-ariascrollinglabel-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%B7%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من از کتابخونه فراخوانی استفاده میکنم و وقتی که از این کتابخونه که دوست عزیزمون پیشنهاد دادن استفاده کردم و وقتی که ران میکنم ارور میده عکس ارور : دوستان لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمد معین عبدی 255
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکل واسم پیش اومده اولین باره از دیتا بیس تو اپم استفاده میکنم و وقتی که دیتا بیس رو فراخوان میکنم مشکلی ندارم و به صورت صحیح فراخوان میشه ولی وقتی که اپ رو ران میکنم میبینم که متن ناقص در اومده توی اپ
دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم.
اینم یه عکس از اپ وقتی که اجرا میشه:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.