این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ ** نسخه دوم کتابخونه منتشر شد. تو این نسخه مشکل دسترسی ترسیم حل شده و متدی جهت گرفتن دسترسی ترسیم از کاربر اضافه شده که به شکل زیر هست.. Dim ar As AriaToast ar.Initialize("ar") ar.requestDrawPermission *********************************************************************************************** کتابخونه آریا توست برای نمایش توست های زیبا و همراه با انیمیشن با قابلیت شخصی سازی بسیار بالا امکانات : - امکان نمایش توست با یک متن - امکان نمایش توست با یک متن و عکس - امکان نمایش توست با دو متن - امکان نمایش توست با دو متن زیر هم ئ عکس - قابلیت گرد کردن دور توست و حالت معمولی - قابلیت نمایش توست به مدت زمان دلخواه و یا به صورت نا محدود تا زمانی که خودتون اون رو dismiss کنید - قابلیت SwipeToDismiss (کشیدن به چپ و راست و حذف شدن توست) - قابلیت رنگ بندی همه اجزا (بکگراند و متن ها) - قابلیت تغییر دادن همه اجزا بعد از نمایش توست ، برای مثال نمایش توست برای نشان دادن روند دانلود و یا کپی شدن یک فایل - قابلیت استفاده از بکگراند های کاستوم (BitmapDrawable , ColorDrawable , GradiantDrawable) - قابلیت بزرگ و کوچیک کردن توست - قابلیت تغییر فونت - قابلیت نمایش توست بالا و یا پایین صفحه - و کلی قابلیت های دیگر .... دانلود فیلم آموزشی و کاربرد بیشتر این کتابخانه * پیش نیاز های کتابخانه : ورژن 6 B4A و android-support-v4.jar کاملا اختصاصی از انجمن انسر سنتر 27 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appfatim 21 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام برای اندروید استودیو هستش ؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام برای اندروید استودیو هستش ؟ خیر ، برای B4A نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
appfatim 21 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ حیف شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشی اقای شاهدی زحمت کش بعد ارل بگه من چیزی به ایرانی ها نی فروشم بره بمیره که ایرانی ها دارند B4A رو براش توسعه میدن )) برای اندروید استودیو نیازی نیست کتاب خونه ای استفاده کنید میتونید دیالوگ رو به صورت Toast بنویسید من تست کردم خیلی هم جالب میشه ) 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام واقعاکتابخانه هاتون نظیرنداره استادشاهدی دراولین فرصت خریداریش میکنم 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha2 0 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ خریدم رمزش چیه لطفا سریع سریع نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha2 0 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اه من از کجا بدونم این رمزش چیه با این انجمنتون پولو گرفتیم دیگه خیالتون راحت شد ؟ رمزش چیه این لینکی که برای دانلود گذاشتین رمزش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ بالای انجمن رو بخونید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اه من از کجا بدونم این رمزش چیه با این انجمنتون پولو گرفتیم دیگه خیالتون راحت شد ؟ رمزش چیه این لینکی که برای دانلود گذاشتین رمزش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم چرا شما وحشی هستید؟ اون بالای انجمن ببینید بزرگ نوشته رمز فایل های انجمن رو ! یک بار دیگه همچین برخوردی داشته باشید از انجمن Ban IP میشید 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ برای کسانی که کتابخونه تولید می کنند و باعث حرفه ای تر شدن برنامه میشن باید احترام ویژه ای قائل بود خدا قوت به همه دوستانی که تو این سایت مشغول به اینکار هستند 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha2 0 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ آها دیدمش آخه من صبح خریدمش تا عصر نتونستم ازش استفاده کنم اعصابم خورد شد حالا مشکلم اینه : B4A version: 5.50 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.17s) Compiling layouts code. (0.01s) Generating R file. (0.85s) Compiling generated Java code. Error Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\ariatoast.aar.jar این فایل اصلا توی زیپ کتابخونه نیست ( سه فایل توی زیپ هست : AriaToast.jar AriaToast.aar AriaToast.xml ) من هم مطمعنم که کتابخونه رو به پوشه libraris کپی کردم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ از b4a ورژن 6 استفاده کنین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha2 0 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اها راستی کتابخونه چجوری میسازن ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اها راستی کتابخونه چجوری میسازن ؟ سلام. خوبین؟ چه خبرها داداش گلم. شمام خسته نباشین. اصلا آدم پستهای شما رو میخونه روحیه میگیره اموزش بده. موفق باشید. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ @, ممنون بابت زحماتی که میکشید... این دومین کتابخونه ای میشه که از شما میخرم. البته مشکل اینجاست که B4A 6 رو نتونستم اجرا کنم و اررور میده... B4A version: 6.00 Parsing code. (0.26s) Compiling code. (0.67s) Compiling layouts code. (0.03s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.07s) Compiling debugger engine code. Error Error occurred during initialization of VM Could not reserve enough space for 1572864KB object heap به محض اینکه مشکلم برطرف بشه بدون شک این کتابخونه بسیار کاربردی و زیبا رو هم میخرم. راستی امکان نمایش toast در پایین و مرکز صفحه نیز وجود دارد ؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ @, ممنون بابت زحماتی که میکشید... این دومین کتابخونه ای میشه که از شما میخرم. البته مشکل اینجاست که B4A 6 رو نتونستم اجرا کنم و اررور میده... B4A version: 6.00 Parsing code. (0.26s) Compiling code. (0.67s) Compiling layouts code. (0.03s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.07s) Compiling debugger engine code. Error Error occurred during initialization of VM Could not reserve enough space for 1572864KB object heap به محض اینکه مشکلم برطرف بشه بدون شک این کتابخونه بسیار کاربردی و زیبا رو هم میخرم. راستی امکان نمایش toast در پایین و مرکز صفحه نیز وجود دارد ؟ احتمالا مشکل از memory شبیه سازتونه ، میزان رمی که بهش میدین رو بیشتر کنین و یا روی دستگاه واقعی تست کنین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha2 0 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام b4a 6 رو گرفتم حالا ارورم اینه B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.06s) Compiling layouts code. (0.03s) Organizing libraries. (0.49s) Generating R file. (0.94s) Compiling generated Java code. Error Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\android-support-v4.jar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ دوست عزیز ارور رو بخونید نوشته دیگه مشکل چیه ، این دیگه واقعا سوال پرسیدن نداره Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\android-support-v4.jar گفته نمیتونه android-support-v4.jar رو پیدا کنه توی آدرس کتابخونه هاتون ! از لینک زیر دانلود کنید و اضافه کنید http://s6.picofile.com/file/8209083784/android_support_v4.jar.html نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha2 0 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اموزش بده. چی یو؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.