mohammadmehrabi 11 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من sdk رو عوض کردم و آدرس دهی هم کردم توی بیسیک. اما موقع ران کردن ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنین مهم هست. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ درود sdk manager رو باز کنید و ازش یک screen بزارید لطفا این خطا مربوط به sdk میشه راستی: sdk رو دقت کنید که توی مسیر فارسی قرار ندید و همچنین ترجیحا توی مسیر sdk فاصله نباشه مثلا آدرس اینجوری باشه: d:/android/mysdk یعنی به این صورته نباشه: d:/android/my sdk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadmehrabi 11 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ درود sdk manager رو باز کنید و ازش یک screen بزارید لطفا این خطا مربوط به sdk میشه راستی: sdk رو دقت کنید که توی مسیر فارسی قرار ندید و همچنین ترجیحا توی مسیر sdk فاصله نباشه مثلا آدرس اینجوری باشه: d:/android/mysdk یعنی به این صورته نباشه: d:/android/my sdk سلام ممنون آدرس بینش . (نقطه) داشت که حذف هم کردم و پشت سر هم گذاشتم مجدد ارور میده. sdk کامل و جامع هست و 64 گیگابایت حجم داره! قبلا یه sdk داشتم که کامل هم نبود حجمش هم بسیار کم. اون رو باهاش کار میکردم مشکلی نداشت. اما پاکش کردم که این یکی که کامل هست رو نصب کنم که با این ارور میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammadmehrabi 11
سلام دوستان
من sdk رو عوض کردم و آدرس دهی هم کردم توی بیسیک.
اما موقع ران کردن ارور میده
ممنون میشم راهنمایی کنین مهم هست.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.