آرمین بشارت 13 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من می خوام متریال رو را بندازم ولی نسخه sdk من قدیمیه و باید آپدیت بشه، حالا نمی دونم یه نسخه دیگه دانلود کنم یا از sdk منیجر آپدیت کنم؟ ضمنا اگه کارم این طوری راه بیفته ممنون می شم کمکم کنید، یعنی پوشه های لازم متریال sdk رو بهم رو بهم بدید و من کپی کنم تو sdk خودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام برای متریال باید api بالای 22 داشته باشید.می تونید از لینک زیر دانلود کنید. دانلود تمام api های منتشر شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ سلام شما میتونی از اینجا بیسیک 4 اندروید کامل برای متریال دان کنید پک نصب آسان بیسیک4اندروید 6.3 - بیسیک4اندروید 815 مگابابته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ww2 4 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ ممنون ولی حجمش خیلی بالاست یک سوال دیگم دارم اگه api 22 باشه رو ورژن های پایین تر کار نمیکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ کار میکنه، مشکلی نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ww2 4 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ بعد متریال با api21 کار میکنه یا باید ارتقاش داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ww2 4 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ مگه api 21 نبود؟ یعنی من باید دوباره همشو دانلود کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آرمین بشارت 13
سلام من می خوام متریال رو را بندازم ولی نسخه sdk من قدیمیه و باید آپدیت بشه، حالا نمی دونم یه نسخه دیگه دانلود کنم یا از sdk منیجر آپدیت کنم؟
ضمنا اگه کارم این طوری راه بیفته ممنون می شم کمکم کنید، یعنی پوشه های لازم متریال sdk رو بهم رو بهم بدید و من کپی کنم تو sdk خودم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.