Mohsen27 199 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من 30 تا لیست ویو دارم میخام تو هر کدوم اینا یه دکمه باشه ک وقتی روش کلیک شد یه عملی انجام شه این کار میشه؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام لیست ویو یادم نیست میشه یا نه ولی شما میتونی از پنل و اسکرول ویو استفاده کنی بصورتی که یه پنل با عرض کم درست کن و دکمه ای لازم داری توش بزار و پنلتو ت واسکرول ویو بزار فک کنم یا اموزش یا سورسش تو سایت باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون از راهنماییت مشکلم با پنل حل شد*چشمک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ خواهش می کنم اسپم ندید این تشکر شما اسپم در نظر گرفته میشه تو سایت یه دکمه اختراع شده پایینه سمت راست که بهش میگن تشکر اگر خواستی از کسی تشکر کنی از این دکمه استفاده کن تا اینکه به خوت زحمت بدی بشینی تایپ کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohsen27 199
سلام من 30 تا لیست ویو دارم میخام تو هر کدوم اینا یه دکمه باشه ک وقتی روش کلیک شد یه عملی انجام شه این کار میشه؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.