amir00700 66 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام چطور میتونم صفحه گوشی رو به صورت مستقیم رو یه سرور به اشتراک بزارم مثل اسکایپ که شیر اسکرین میشه داد یا نرم افزار تیم ویور که امکان کنترل گوشی هم دارن اینا کارشون چطور ممنون میشم یکی توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز من انتظار اینو ندارم که رایگان حتما قرار بدن و انتظار اینم ندارم همه چی رو برام تهییه کنن من فقط میخوا ببینم چطور اسکرین از صفحه بگیرم به صورت فیلم بشه نمیخوام هی شات بگیرم و بفرستم برای سرور ساخت سرور و سوکت و اینا هم مشکل ندارم فقط گرفتن اسکرینه صفحه همین الکی به سوال جو ندین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ یعنی توی این انجمن به این بزرگی کسی بلد نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ یعنی توی این انجمن به این بزرگی کسی بلد نیست؟ چیزی که شما میخواید یه چنتا کد ساده نیست که اینجا نوشت! یه پروژه سنگینه من خودم کامل بلد نیستم ولی مطمعن باشید کسانی که تو این انجمن بلدن به رایگان کدشو نمینویسن بدن به شما که استفاده کنید! برای اینجور چیزا میشه مشاوره گرفت که مثلا شما چطوری میتونید این کار رو انجام بدید برای ساخت همچین برنامه ای باید شما دانش کامل php و java داشته باشید گفتم جاوا چون شاید با بیسیک نتونید برنامه ای با کیفیت اون چیزی که میخواید رو بسازید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سلام می تونید به قسمت توسعه Team Viewer مراجعه کنید، یکسری API به اندروید و ios اختصاص داده » https://integrate.teamviewer.com/en/develop/screen-sharing-sdk/android-tutorial/ https://integrate.teamviewer.com/en/develop/api/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
سلام
چطور میتونم صفحه گوشی رو به صورت مستقیم رو یه سرور به اشتراک بزارم
مثل اسکایپ که شیر اسکرین میشه داد
یا نرم افزار تیم ویور که امکان کنترل گوشی هم دارن
اینا کارشون چطور
ممنون میشم یکی توضیح بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.