coco 1,746 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان کتابخونه Phoenix PullToRefresh رو براتون رپ کردم که امیدوارم به کارتون بیاد! دمو: سمپل: http://s1.picofile.com/file/8264130718/SPhoenix_Pull_To_Refresh.rar.html کتابخونه: http://s2.picofile.com/file/8264130726/SPullToRefreshLib.rar.html ریسورس: http://s1.picofile.com/file/8264130776/res.rar.html تصاویر رو اگر خواستین عوض کنین باید داخل اون فولدر تغییر بدین (سایز ها رو تغییر ندین و با هر سایزی بود بزارین) فولدر res رو توی پوشه پروژتون بریزین و داخل بخش Application Attribures این خط رو بزارین #AdditionalRes: ../res( برای استفاده از این کتابخونه باید کتابخونه Support-V4 رو داخل پوشه کتابخونه هاتون بریزین که میتونین اون رو از تاپیک آریا لیست ویو دانلود کنین )نظر یا مشکلی بود همینجا بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ عالی بود به امید کتابخانه های رپ شده خوب دیگه از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ آخ چقدر دنبال این کتابخونه بودم. نمیشد یه دوسال قبل بزاری؟ داداش تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ عالی بود به امید کتابخانه های رپ شده خوب دیگه از شما ان شاء الله ممنون آخ چقدر دنبال این کتابخونه بودم. نمیشد یه دوسال قبل بزاری؟ داداش تشکر والا دو سال پیش نه من برنامه نویسی بلد بودم نه این کتابخونه بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ شایان جان دمت گرم واقعن، لذت بردیم، این اپ اع ک دموشو گزاشتی کلا پکشو دارم بدمصصصب خیلی گرافیکیه با روان آدم بازی میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ شایان جان دمت گرم واقعن، لذت بردیم، این اپ اع ک دموشو گزاشتی کلا پکشو دارم بدمصصصب خیلی گرافیکیه با روان آدم بازی میکنه سلامت باشین ❤آره چیزه خیلی قشنگیه گرافیکش! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ خیلی ممنون چیز جالبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ دمت گرم خیلی باحاله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ دمت گرم خیلی باحاله خیلی ممنون چیز جالبه ممنون از همه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون از همه دوستان ضمن تشکر از شما چندتا سوال آریالیست ویو هم می تونه به عنوان child معرفی بشه؟ می شه از این به عنوان پارالکس استفاده کرد؟ اگر بخواهیم عکس دیگه ای بگذاریم باید همین اسامی را داشته باشند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ ضمن تشکر از شما چندتا سوال آریالیست ویو هم می تونه به عنوان child معرفی بشه؟ می شه از این به عنوان پارالکس استفاده کرد؟ اگر بخواهیم عکس دیگه ای بگذاریم باید همین اسامی را داشته باشند؟ سلامبله میتونین آریا لیست ویو رو اد کنین داخلش و بهش Top,Left,Width,Height بدین خیر نمیشه به عنوان پارالاکس استفاده کرد ، اون اصلا بحثش فرق میکنه برای تغییر عکس باید همون عکسا رو با همون اسما و همون سایزا (دقیقا) بزارین تا نتیجه درست بهتون بده موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHV 0 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ آعا این برای آنزیپ کردن مینویسه فایل آسیب دیده هم رو گوشی باز نمیشه هم رو ویندوز با Winrar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ آعا این برای آنزیپ کردن مینویسه فایل آسیب دیده هم رو گوشی باز نمیشه هم رو ویندوز با Winrar سلام فایل ها همشون تست شدن و سالم هستن شما از اخرین نسخه های Winrar استفاده کنید! ممکنه درسته دانلود نشده باشن; دوباره دانلود کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eleno 20 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ سلام متاسفانه منم دانلود کردم ولی فایل کتابخونه رو winrar مینویسه که اسیب دیده و extract نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omidquest 41 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ سلام فایل مشکل داره لطا مجدد بررسی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashaltafi1377 0 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۶ سلام فایل مشکل داره لطفا مجدد آپلود کنید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahramghasemi 11 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۷ سلام وقت بخیر به شدت به این کتابخانه نیاز دارم. کسی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.