آسمان اندروید 10 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام از وقتی که به b4a 6 آپدیت کردم هنگام اجرای انواع سورس های متریال با ارور زیر مواجه می شوم: B4A version: 6.00 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.14s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/appcompat-v7 به نظرتون مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ گفتم که داداش این مربوط به sdk شما هست sdk رو بروز کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi0000 27 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ منم همین مشکلا دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام از وقتی که به b4a 6 آپدیت کردم هنگام اجرای انواع سورس های متریال با ارور زیر مواجه می شوم: B4A version: 6.00 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.14s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/appcompat-v7 به نظرتون مشکل از کجاست؟ آدرس دهی پوشه اپ کامپت رو چک کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام از وقتی که به b4a 6 آپدیت کردم هنگام اجرای انواع سورس های متریال با ارور زیر مواجه می شوم: B4A version: 6.00 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.14s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/appcompat-v7 به نظرتون مشکل از کجاست؟ باید sdk خودتون رو بروز کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آسمان اندروید 10 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ آدرس دهی پوشه اپ کامپت رو چک کنین ادرس دهی درسته باید sdk خودتون رو بروز کنید نسخه 25.1.7 نصبه جدیدترم اومده؟ *********************** هنگام باز کردن هر سورس متریال هم با ارور زیر مواجه میشم: و وقتی که clean project رو میزنم از دوباره همین ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آسمان اندروید 10 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ گفتم که داداش این مربوط به sdk شما هست sdk رو بروز کنید کدوم فایل SDK رو به روز کنم؟ اگه منظورت خود SDK که گفتم نسخه ش 25.1.7 هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آسمان اندروید 10 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ خواهشا جواب بدید هیچ کاری نمی تونم انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آسمان اندروید 10
سلام
از وقتی که به b4a 6 آپدیت کردم هنگام اجرای انواع سورس های متریال با ارور زیر مواجه می شوم:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.