mehran7880 33 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید من قبلا با My SQL کار کردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی ایندفعه که بعد از تعویض ویندوز نصبش کردم و کانکشن درست کردم وقتی می خوام کانکشن رو باز کنم این خطا رو میده: cant connect to mysql server on localhost کسی می تونه راهنماییم کنه چیکار کنم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان کسی نتونست کمکم کنه؟؟؟ امروز ویندوز رو هم عوض کردم چون فک می کردم از SQL هست که قبلا نصب کرده بودم ولی باز درست نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ درود لطفا کد نویسی تون روهم قرار بدید تا بررسی کنیم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اصلا به کد نویسی نرسیدم که. navicate my sql رو نصب کردم بعد داخل اون یک کانکشن ساختم و وقتی روی این کانکشن دابل کلیک می کنم تا برم و جدول هام رو بسازم این خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ هنگام ساختن کانکشن فیلد ها اینطوری تنظیم شده Connection Name: Con Host Name/IP Address: localhost Port: 3306 UserName: Root Password: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
سلام
خسته نباشید
من قبلا با My SQL کار کردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی ایندفعه که بعد از تعویض ویندوز نصبش کردم و کانکشن درست کردم وقتی می خوام کانکشن رو باز کنم این خطا رو میده:
cant connect to mysql server on localhost
کسی می تونه راهنماییم کنه چیکار کنم؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.