majid08 266 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان و خسته نباشید من یک مولتی پنل دارم توش یک توگل باتن و یک لیبل دارم برای لایک هست این 2 تا میخام هر وقت روی توگل باتن کلیک شد عدد توی لیبل کم و زیاد شه ولی نمیشه اگر کسی راهی بلده لطفا کمک کنه ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سلام حتما موقع ایجاد پنل ها توی حلقه فور به تگ ToggleButton مقدار i رو میدین. و همچنین به تگ Label اگه اینکارو نمیکنید انجام بدید، چون باید تگ این دو ویو باهم یکی باشه. برابر قرار دادن با i بهترین گزینست. بعدش هم موقع کلیک روی Button لیبل مورد نظر رو پیدا میکنیم، تکستش رو میگیریم و یکی بهش اضافه میکنیم: Sub toggleButton1_CheckedChange(Checked As Boolean) Dim tg As ToggleButton=Sender If Checked=True Then For Each v As View In scrollview1.Panel.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lb As Label=v Dim tag1 As String=tg.Tag Dim tag2 As String=lb.Tag If tag1=tag2 Then Dim count As Int=lb.Text lb.Text=count+1 End If End If Next End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سلام حتما موقع ایجاد پنل ها توی حلقه فور به تگ ToggleButton مقدار i رو میدین. و همچنین به تگ Label اگه اینکارو نمیکنید انجام بدید، چون باید تگ این دو ویو باهم یکی باشه. برابر قرار دادن با i بهترین گزینست. بعدش هم موقع کلیک روی Button لیبل مورد نظر رو پیدا میکنیم، تکستش رو میگیریم و یکی بهش اضافه میکنیم: Sub toggleButton1_CheckedChange(Checked As Boolean) Dim tg As ToggleButton=Sender If Checked=True Then For Each v As View In scrollview1.Panel.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lb As Label=v Dim tag1 As String=tg.Tag Dim tag2 As String=lb.Tag If tag1=tag2 Then Dim count As Int=lb.Text lb.Text=count+1 End If End If Next End If End Sub من از UltimateListView استفاه میکنم و همچنین 4 لیبل در پنل وجود داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و روز بخیر خدمت آقامجید گل من تابحال با UltimateListView کار نکردم اما برای انجام کار مورد نظرتون در مولتی پنل از این کد استفاده کنید(که کامل شده ی کد آقای نیکروان هست): Sub toggleButton1_CheckedChange(Checked As Boolean) Dim tg As ToggleButton=Sender If Checked=True Then For Each v As View In scrollview1.Panel.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lb As Label=v Dim tag1 As String=tg.Tag Dim tag2 As String=lb.Tag If tag1=tag2 Then If IsNumber(lb.Text) Then Dim count As Int=lb.Text lb.Text=count+1 End If End If End If Next End If End Sub هرچند حدس میزنم بازم مشکل دارید با کد بالا، و مشکلتون این هست که دو تا لیبل دارید که عددی هستند(پیش گویی کردم ) اما خب راهی به ذهنم نرسید فعلا، بعدا به ذهنم رسید میفرستم روزتون خوش من اومدم یک پنل تعریف کردم . به وسیله پنل همه ویو های توی UltimateListView رو گرفتم حالا یه مشکل دیگه دارم این که من لای اوت ها رو با xml نوشتم و این نمیفهمه که لیبل کدومه؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ Up فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سلام و روز بخیر خدمت آقامجید گل من تابحال با UltimateListView کار نکردم اما برای انجام کار مورد نظرتون در مولتی پنل از این کد استفاده کنید(که کامل شده ی کد آقای نیکروان هست): Sub toggleButton1_CheckedChange(Checked As Boolean) Dim tg As ToggleButton=Sender If Checked=True Then For Each v As View In scrollview1.Panel.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lb As Label=v Dim tag1 As String=tg.Tag Dim tag2 As String=lb.Tag If tag1=tag2 Then If IsNumber(lb.Text) Then Dim count As Int=lb.Text lb.Text=count+1 End If End If End If Next End If End Sub هرچند حدس میزنم بازم مشکل دارید با کد بالا، و مشکلتون این هست که دو تا لیبل دارید که عددی هستند(پیش گویی کردم ) اما خب راهی به ذهنم نرسید فعلا، بعدا به ذهنم رسید میفرستم روزتون خوش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام به همه دوستان و خسته نباشید
من یک مولتی پنل دارم توش یک توگل باتن و یک لیبل دارم برای لایک هست این 2 تا
میخام هر وقت روی توگل باتن کلیک شد عدد توی لیبل کم و زیاد شه ولی نمیشه
اگر کسی راهی بلده لطفا کمک کنه
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.