seyed_27 170 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ بسمه تعالی یک سری اعداد ثایت دارم مثلا(5و6و10و15و145و123و147و65) میخوام اینها تعریف بشن مثلا a از نوع اعداد بالا باشن بعد a رو در یک لیست به تعداد خونه های این ثابت (8 عدد بالا) قرار بدم و بعد از لیست استفاده کنم مثلا بگم خونه 3 لیست رو نشون بده خونه 2 لیست رو نشون بده تو بیسیک از const استفاده میشد و مقادیر در آرایه قرار میگرفت و بعد از خونه های آرایه استفاده میشد در بیسیک4 اندروید چطوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سلام توی b4a هم میتونید متغییر های کانست یا ثابت تعریف کنید » private const i as Int = 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ پیداش کردم list1.AddAll(Array As Int(19,21,24,26,28,30,32,33)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
یک سری اعداد ثایت دارم مثلا(5و6و10و15و145و123و147و65)
میخوام اینها تعریف بشن مثلا a از نوع اعداد بالا باشن
بعد a رو در یک لیست به تعداد خونه های این ثابت (8 عدد بالا) قرار بدم
و بعد از لیست استفاده کنم
مثلا بگم خونه 3 لیست رو نشون بده
خونه 2 لیست رو نشون بده
تو بیسیک از const استفاده میشد و مقادیر در آرایه قرار میگرفت و بعد از خونه های آرایه استفاده میشد
در بیسیک4 اندروید چطوریه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.