bahman2012 13 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان آیا راهی هست که بجای عدد دادن به اسکرول ویو (در بخش دیزاینر و گزینه linner hieght) یه کاری کرد که ارتفاعش خودش با لیست سفارشی که درست کردم میزون بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سلام متن لود کردین توش؟ یا چیزه دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک لایوت ساختم که داخلش 20 تا باتن هست و چیده شده!این لایوت رو با این دستور فرستادم توی اسکرول ویو... ScrollView_Primary.Panel.LoadLayout("Layout_Primary_Button") حالا میخام لتوماتیک بیاد ارتفاع اسکرول رو ست کنه با ارتفاع اون لایوت ...همه آموزشها برای پنل بود و ملتی پنل و ...در واقع linner hieght) رو که تنظیم میکنم در جنی موشن خوبه روی گوشی و تبلت عوض میشه این linner hieght) باید ارتفاعش برابر بشه اتوماتیک با ارتفاع اون لایوتمرسی از دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک لایوت ساختم که داخلش 20 تا باتن هست و چیده شده! این لایوت رو با این دستور فرستادم توی اسکرول ویو... ScrollView_Primary.Panel.LoadLayout("Layout_Primary_Button") حالا میخام لتوماتیک بیاد ارتفاع اسکرول رو ست کنه با ارتفاع اون لایوت ... همه آموزشها برای پنل بود و ملتی پنل و ... در واقع linner hieght) رو که تنظیم میکنم در جنی موشن خوبه روی گوشی و تبلت عوض میشه این linner hieght) باید ارتفاعش برابر بشه اتوماتیک با ارتفاع اون لایوت مرسی از دوستان درود شما با چه کدی این ارتفاع رو دارید تنظیم میکنید ؟ Button هاتون رو به صورت کد تعریف کردید و اضافه میکنید یا از Designer ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ درود شما با چه کدی این ارتفاع رو دارید تنظیم میکنید ؟ Button هاتون رو به صورت کد تعریف کردید و اضافه میکنید یا از Designer ؟؟؟ سلام مهدی جان ممنون که راهنمایی میکنید من اومدم تو دیزاینر این لایوت رو ساخنم و فقط 20 تا دکمه با کد نویسی در دیزاینر اونها رو در دیزاینر جا دادم همین .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ توش یه لیست سفارشی فراخونی کردم ( این لیست سفارشی شامل دو تا عکس و یه متنه) h=0For i =0 To cur.RowCount-1cur.Position=i'pa.Initialize("")sv_feh1.Panel.AddView(pa,0,h,97%x,83dip) ' اسکرول بارh=h+83dippa.LoadLayout("row_fehrest") در اینجا row_fehrest همون لیست سفارشی منه-----لیست به خوبی بالا میاد اما باس متاسفانه linner height رو خودم باهاش ست کنم-----------تو ایکلیپس خودش ارتفاع رو ست میکرد اما تو بیسیک بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ خب اگه میتونی ارتفاع لیستت رو بدست بیاری از دیساینر پاک کن و با کدنویسی تعریفش کن اینطوری ScrollView1.Initialize(ارتفاع) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ چرا اصلا باس براش ارتفاع تعریف کرد مگه خودش نباش با داده های توش مچ باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman2012 13
سلام دوستان آیا راهی هست که بجای عدد دادن به اسکرول ویو (در بخش دیزاینر و گزینه linner hieght) یه کاری کرد که ارتفاعش خودش با لیست سفارشی که درست کردم میزون بشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.