آرمین بشارت 13 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سلام، من پوشه extras رو از بخش ابزارهای برنامه نویسی دانلود کردم و سرجاش تو پوشه sdk قرار دادم و همه چیزش درسته ولی وقته از برنامه run می گیرم این خطا میده لطفا کمک کنید داغونم کرده B4A version: 5.02 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error invalid resource directory name: D:\SDK\sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res/drawable-ldrtl-xxxhdpi invalid resource directory name: D:\SDK\sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res/drawable-xxxhdpi البته اون دو تا پوشه در مسیر مورد نظر وجود دارن و کاملا بی عیبن، حتی وقتی اونا رو حذف می کنم بازم یه ارور دیگه میده که این پوشه ها یافت نشد لطفا کمکم کنید و درصورتی که فکر می کنید تو پوشه هام اشکالی هست لطفا اون دوتا پوشه رو بدید ولی فک نکنم مشکل از اونا باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ من با بیسیک کار نکردم متریال رو ولی میگه آدرس اشتباهه invalid resource directory name: D:\SDK\sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res/drawable-xxxhdpi اگه آدرس دهی به عهده خودتونه اسلش رو به بک اسلش تغییر بدید عین آبیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین بشارت 13 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ والا منم متوجه این موضوع بودم ولی آدرس دهی به این صورت برعهده من نیست و بیسیک خودش پیدا می کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آرمین بشارت 13
سلام، من پوشه extras رو از بخش ابزارهای برنامه نویسی دانلود کردم و سرجاش تو پوشه sdk قرار دادم و همه چیزش درسته ولی وقته از برنامه run می گیرم این خطا میده لطفا کمک کنید داغونم کرده
B4A version: 5.02
Parsing code. (0.00s)
Compiling code. (0.02s)
Compiling layouts code. (0.00s)
Generating R file. Error
invalid resource directory name: D:\SDK\sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res/drawable-ldrtl-xxxhdpi
invalid resource directory name: D:\SDK\sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res/drawable-xxxhdpi
البته اون دو تا پوشه در مسیر مورد نظر وجود دارن و کاملا بی عیبن، حتی وقتی اونا رو حذف می کنم بازم یه ارور دیگه میده که این پوشه ها یافت نشد
لطفا کمکم کنید و درصورتی که فکر می کنید تو پوشه هام اشکالی هست لطفا اون دوتا پوشه رو بدید ولی فک نکنم مشکل از اونا باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.