mamad20 18 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام یه عکس دارم میخوام کنار تموم آیتمای اسکرول ویو بیاد . ولی اندازش فک کنم بزرگه . میخوام کاری کنم به اندازه ی 50dip در بیاد ولی عکس نصفش پیداس اینم کد menha.Initialize("menha") menha.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"menha.png") scr_main.Panel.AddView(menha,1%x,i*50dip+1,49dip,49dip) چیکار کنم درست بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ imgCaptcha.Gravity = Gravity.FILL این صورت برای ImageView استفاده کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ درود اون i چیه؟ اطلاعاتتون ناقص هستش این سورس رو ببینید... اگه همچین چیزی میخواهید که خب از همین الگو بگیرید اگر خیر لطفا بیشتر توضیح بدید کاملش اینه For i= 0 To list_sym.Size-1 Dim lb1 As Label lb1.Initialize("lb1") lb1.Text=list_sym.Get(i) lb1.TextColor=Colors.Black lb1.Gravity=Gravity.CENTER menha.Initialize("menha") menha.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"menha.png") scr_main.Panel.AddView(lb1,1%x,i*50dip+1,98%x,49dip) scr_main.Panel.AddView(menha,1%x,i*50dip+1,49dip,49dip) Next عکس ایمیج ویو فیکس نمیشه و چون بزرگتر از اندازه ی ایمیج ویو هست نصفش دیده میشه . چکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ دمت گرم . عالییییییییییییییی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ درود اون i چیه؟ اطلاعاتتون ناقص هستش این سورس رو ببینید... اگه همچین چیزی میخواهید که خب از همین الگو بگیرید اگر خیر لطفا بیشتر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamad20 18
با سلام
یه عکس دارم میخوام کنار تموم آیتمای اسکرول ویو بیاد . ولی اندازش فک کنم بزرگه . میخوام کاری کنم به اندازه ی 50dip در بیاد ولی عکس نصفش پیداس
اینم کد
چیکار کنم درست بشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.