JfM 11 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سلام می خواستم بدونم می شه بگین از چه کدایی باید استفاده کنم برای نوشتن و خوندن یک فایل TXT مثلا یک لیبل دارم که با زدن دکمه می خوام متن اون لیبل وارد فایل تکست بشه و بعدا اون فایل تکست توسط یه لیبل دیگه خونده بشه این کدا رو می خوام پاک شدن فایل Txt نوشته شدن یک مقدار درون فایل TXT ریختن متن داخل یک فایل TXT درون یک متغیر ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ باید اون فایل txt قبلا وجود داشته باشه احتمالا قبلا فایل txt ای به اسم 1.txt نساختی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JfM 11 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ چرا ساختم . توی پروژه هم ادش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ Jfm عزیز شما اومدی مسیر فایل روی برای ذخیره File.DirAsset قرار دادی که میشه همون پوشه فایل پروژه ، اما نباید اینکارو بکنید. باید فایل تو مسیر هایی مثل: File.DirInternal File.DirRootExternal ذخیره بشه. مسیر اول که ذخیره میشه کاربر نمیتونه ببینه و بهش دسترسی نداره. مسیر دوم هم همون رم هست. یه توضیح کامل: آسون ترین راه برای ذخیره و بازخوانی فایل تکست همین File.WriteString هست. برای ذخیره کردن یه فایل txt : File.WriteString(File.DirInternal,"pejman.txt","in matn vase test hast") و حالا اگه بخوایم همین فایلی که ذخیره شده رو فراخوانی و به قول خودتون بریزیم داخل یه متغیر اینجوری میشه: Dim txt As String txt=File.ReadString(File.DirInternal,"pejman.txt") تموم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
markazefile 0 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1393/12/07, 19:41:00، M_M_A گفته است : ile.Writ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ خوب اینجوری کننین یعنی اگه منظورتون ادیت تکس هست که باید اینجوری شه ولی کارای دیگه رو من الان نمیتونم انجام بدم اینارو دارم تو ذهنم شاید بدرت بخوره edittext.text=label.textlabel2.text=edittext.text اگه درست گفته باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ نه ایشون منظورشون فایل txt هستش واسه خونده شدن از YourVariable = File.ReadString(File.DirAssets,"yourtext.txt") واسه نوشته شدن هم باید از همچین چیزی استفاده کنی File.WriteString لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ و در کنار روش خوب دوستان میتونید از متغییر های TextReader و TextWriter هم استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JfM 11 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون من اینکارو کردم و این کد رو در باتن نوشتم ولی این ارور رو می ده کدمم اینه File.WriteString(File.DirAssets,"1.txt", "5") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
JfM 11
سلام می خواستم بدونم می شه بگین از چه کدایی باید استفاده کنم برای نوشتن و خوندن یک فایل TXT
مثلا یک لیبل دارم که با زدن دکمه می خوام متن اون لیبل وارد فایل تکست بشه و بعدا اون فایل تکست توسط یه لیبل دیگه خونده بشه
این کدا رو می خوام
پاک شدن فایل Txt
نوشته شدن یک مقدار درون فایل TXT
ریختن متن داخل یک فایل TXT درون یک متغیر
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.