طاها 480 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان. جستجو کردن و چندتا مورد مشابه پیدا کردم اما کارمو راه ننداخت. چجوری یه کاری کنم وقتی کاربر میخواد یه متنی رو شیر کنه برنامه منم تو لیست برنامه هایی که میشه توش شیر کرد باشه و بعدش اون متنو رو بیار تو یه ادیت تکست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سلام پژمان جان اینجا کامل و واضح توضیح دادن http://answercenter.ir/topic/15594-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%86%D8%AA/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سلام پژمان جان اینجا کامل و واضح توضیح دادن http://answercenter.ir/topic/15594-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%86%D8%AA/ خب میشه مثلا از برنامه جملک که متن رو شیر میکنه، یه متن رو اورد تو برنامه خودمون؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ بله از هر برنامه ای میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ بله از هر برنامه ای میشه. خب من الان چجوری باید متن رو بگیر بیارم تو ادیت تکست توی یه اکتیویتی دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ خب من الان چجوری باید متن رو بگیر بیارم تو ادیت تکست توی یه اکتیویتی دیگه؟ اگه برای اکتیوتی میخواین میتونین مستقیما اینتنت هیتلر خودتون رو به اکتیوتی بدین ، برای دریافت متن send شده از برنامه ها از اینتنت هیتلر زیر استفاده کن و به جای Main اسم اکتیوتی خودت رو بزار AddActivityText(Main,<intent-filter> <action android:name="android.intent.action.SEND" /> <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" /> <data android:mimeType="text/plain" /> </intent-filter>) از طریق کد زیر هم میتونین متن share شده رو ببینین Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim AriaIntent As AriaIntent AriaIntent.initialize2(Activity.GetStartingIntent) If AriaIntent.HasExtra(AriaIntent.EXTRA_TEXT) Then Msgbox(AriaIntent.GetExtra(AriaIntent.EXTRA_TEXT),"Share Text") Else Msgbox("Barname be surate mamuli run shode","No Extra text") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام دوستان. جستجو کردن و چندتا مورد مشابه پیدا کردم اما کارمو راه ننداخت.
چجوری یه کاری کنم وقتی کاربر میخواد یه متنی رو شیر کنه برنامه منم تو لیست برنامه هایی که میشه توش شیر کرد باشه و بعدش اون متنو رو بیار تو یه ادیت تکست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.