arastooms 1,046 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه اساتید نرم افزار جنی موشن Genymotion رو نصب کردم و سمپل گوشی هم دانلود کردم و باز میشه و همه چی مرتب هست ولی در بیسیک گه از برنامه ران میگیرم برنامه روی دیوایس نصب نمیشه و خطای زیر در بیسیک نشون داده میشه؟چه علتی داره و چه طور میتونم برطرفش کنم با تشکر B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.06s) Compiling layouts code. (0.02s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.49s) Compiling debugger engine code. (1.66s) Compiling generated Java code. (1.16s) Convert byte code - optimized dex. (0.57s) Packaging files. (0.17s) Copying libraries resources (0.01s) Signing package file (private key) (0.62s) ZipAlign file. (0.05s) Installing file to device. Error error: could not install *smartsocket* listener: cannot bind to 127.0.0.1:5037: Only one usage of each socket address (protocol/network address/port) is normally permitted. (10048) could not read ok from ADB Server * failed to start daemon * error: cannot connect to daemon لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ برا منم همچی خطایی میده بعضا یه رستارت adb بزن با یه رستارت برای مودم و سیستمت درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ برا منم همچی خطایی میده بعضا یه رستارت adb بزن با یه رستارت برای مودم و سیستمت درست میشه هر سه کنترل شد ولی جواب نمیده ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ مطمعنی؟ اول مودمتو کلا از سیستمت جدا کن بعد روشن خاموش کن(اگه از گوشی استفاده میکنی گوشیو روشن خاموش کن ) بعد سیستمت رو روشن خاموش کن .. من همیشه همین کارو میکنم درست میشه! حالا اون رست کردن adb زیاد مهم نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ سلام این تاپیک رو ببینید... http://answercenter.ir/topic/14402-رفع-مشکل-شبیه-ساز-جنی-موشن-an-error-occurred-adb/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه اساتید
نرم افزار جنی موشن Genymotion رو نصب کردم و سمپل گوشی هم دانلود کردم و باز میشه و همه چی مرتب هست
ولی در بیسیک گه از برنامه ران میگیرم برنامه روی دیوایس نصب نمیشه و خطای زیر در بیسیک نشون داده میشه؟
چه علتی داره و چه طور میتونم برطرفش کنم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.