Ali BBH 27 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من میخوام رنگ حاشیه ی ادیت تکسمو عوض کنم چون رنگ پیشفرضش سفیده و اگه پس زمینه ی لایوت یا پنل سفید باشه اون معلوم نمیشه چجوری باید اینکارو بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام با کتابخانه EditTextPlus Dim ep As EditTextPlus ep.setUnderLineColor(edittext1,Colors.Red) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام با کتابخانه EditTextPlus Dim ep As EditTextPlus ep.setUnderLineColor(edittext1,Colors.Red) وایییی واقعا عالیه دمت گرم 2 روزه لنگ همین بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سلام میتونید به وسیله ColorDrawable به ادیت تکست بکگراند بدید » Private cd As ColorDrawable cd.Initialize(Colors.RGB(12,180,152),30dip) edtUsername.Background = cd اون 30dip رو دوست داشتید 0 قرار بدید، واسه گرد کردن گوشه های ادیت تکست کاربرد داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سلام میتونید به وسیله ColorDrawable به ادیت تکست بکگراند بدید » Private cd As ColorDrawable cd.Initialize(Colors.RGB(12,180,152),30dip) edtUsername.Background = cd اون 30dip رو دوست داشتید 0 قرار بدید، واسه گرد کردن گوشه های ادیت تکست کاربرد داره. مرسی از پاسختون ولی نه اینو خودم میدونم من میخوام ادیت تکسم به همون صورت باشه قالبش, فقط رنگ حاشیه رو عوض کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ کسی پاسخی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ali BBH 27
سلام
من میخوام رنگ حاشیه ی ادیت تکسمو عوض کنم چون رنگ پیشفرضش سفیده و اگه پس زمینه ی لایوت یا پنل سفید باشه اون معلوم نمیشه
چجوری باید اینکارو بکنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.