میلاد 441 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام خدمت همه ی دوستان عزیز بنده یه فروشگاه راه انداختم واسه ی فروش محصولات دیجیتالی به اسم الکتروید شما هم میتونید توی بخش فروشنده شوید عضو بشید و به کمک پنلی که در اختیار میگیرید محصولاتی رو که واسه فروش در نظر دارید رو به فروش برسونید خب این محصولات میتونه شامل پلاگین و قالب واسه تمامی cms ها - انواع آموزش ها - فروش اپلیکیشن ها - انواع برنامه های کامپیوتری - لاینسس ها - و هر چیز مجاز! که فکرشو بکنید میتونید توی فروشگاه ثبت و به فروش برسونید سودی رو که فعلا برای فروش محصولات در نظر گرفتم 5% . و اینکه اگه دوستان سوال یا نظری دارن در خدمتم آدرس فروشگاه : http://electroid.ir این تاپیک از قبل با آقای ایزدی هماهنگ شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ میخواستم عضو بشم ولی وقتی 5% رو دیدم کلا لپ تاب رو خاموش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sinakhoda 0 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ پنج درصد که خوبه بازار سی درصد سود می گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ میخواستم عضو بشم ولی وقتی 5% رو دیدم کلا لپ تاب رو خاموش کردم سلام شما میدونید پنج درصد یعنی چی ؟؟ بزار من بگم واست شاید بار اولته به چشمت میخوره - 5 درصد 100 تومن میشه دو تومن ! این از این من نه محتاج این 5 درصدم نه چیز دیگه ای ! ولی پیش خودم گفتم حالا که سرورم مفته راه بندازم این فروشگاه رو خب قضیه این 5 درصد چیه ؟؟ خودم تنها که نمیتونم فروشگاه رو اداره کنم و 24 ساعته پاش باشم - دوستانی هم هستن در کنارم - شاید اونا به همین 5 درصد قانع باشن گفتم این حرفتو ج ندادم اما خیلی بی منطقی بار اولته تو همچین تاپیکی اضهار نظر میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.