Ali BBH 27 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام میخواستم ببینم چطور میشه یه همچین ادیت تکسی درست کرد : و میدونم باید از xml استفاده کنم کدش رو هم دارم فقط نمیدونم چجوری تو برنامم اینو اضافه کنم میشه شما کامل بهم بگین که من باید چیکار کنم بااین کد؟ <android.support.design.widget.TextInputLayout android:id="@+id/input_layout_password" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="wrap_content" android:layout_margin="20dp"> <EditText android:id="@+id/et" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="wrap_content" android:hint="لطفا آیدی موردنظر را بدون @ وارد کنید" /> </android.support.design.widget.TextInputLayout> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام میخواستم ببینم چطور میشه یه همچین ادیت تکسی درست کرد : post-3821-0-10642000-1471505652.jpg و میدونم باید از xml استفاده کنم کدش رو هم دارم فقط نمیدونم چجوری تو برنامم اینو اضافه کنم میشه شما کامل بهم بگین که من باید چیکار کنم بااین کد؟ <android.support.design.widget.TextInputLayout android:id="@+id/input_layout_password" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="wrap_content" android:layout_margin="20dp"> <EditText android:id="@+id/et" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="wrap_content" android:hint="لطفا آیدی موردنظر را بدون @ وارد کنید" /> </android.support.design.widget.TextInputLayout> اقای شبانی میشه کمک کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام ، شما کمتر از 1ساعت اسپم دادین :| کمی صبر کنید تا جوابتون رو بدیم ! ! برای این کار اولا شما نیاز به کتابخونه و ریسورس های دیزاین ساپورت دارین چون میخواین از android.support.design.widget.TextInputLayout استفاده کنین، در صورتی که اون رو راه اندازی کردین ، میتونین لیوت xml خودتون رو طراحی کنید و با کتابخانه XmlLayoutBuilder اون رو به برنامه اضافه و استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ali BBH 27
سلام
میخواستم ببینم چطور میشه یه همچین ادیت تکسی درست کرد :
و میدونم باید از xml استفاده کنم کدش رو هم دارم فقط نمیدونم چجوری تو برنامم اینو اضافه کنم میشه شما کامل بهم بگین که من باید چیکار کنم بااین کد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.