appfatim 21 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان تو رو خدا بگین چی کار کنم ؟ اینم کداهام : apply plugin: 'com.android.application' android { compileSdkVersion 22 buildToolsVersion "22.0.1" defaultConfig { applicationId "daneshpajouhan.appfatim.com.daneshpajouhan" minSdkVersion 15 targetSdkVersion 22 versionCode 1 versionName "1.0" } buildTypes { release { minifyEnabled false proguardFiles getDefaultProguardFile('proguard-android.txt'), 'proguard-rules.pro' } } } dependencies { compile fileTree(dir: 'libs', include: ['*.jar']) compile 'com.android.support:appcompat-v7:22.1.1' compile 'com.android.support:design:22.2.1' } اینم خطایی که میده : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.ehsan8001 57 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ ورژنش رو باید طبق اندروید ساپورتی که تو اس دی کا تون موجوده تنظیم کنید که فکر میکنم 22.1.1 باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ یه اسکرین از sdk اتون بزارین دوستان راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ هیتلر شکن روشنه ؟ اگه روشنه و باز هم مشکل داره به جای ورژن + بزارین و سینک کنین compile 'com.android.support:design:+' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
appfatim 21
سلام دوستان تو رو خدا بگین چی کار کنم ؟
اینم کداهام :
اینم خطایی که میده :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.