Cna 5 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان گرامی بنده یه مشکلی دارم هنگامی ک ریسورس ها رو ادد میکنم به basic وقتی روی گوشی نصب میشه فورس کلوز میده هر چقدر جواب هایی که دوستان در تاپیک های دیگه داده بودن رو امتحان کردم باز نشد که نشد ممنون میشم اگر کمکم کنید اینم کدام #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: C:\b4a_appcompat\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #AdditionalRes: D:\sdk\Android SDK Full_2016-17-06_git.ir\extras\android\support\design\res, android.support.design #AdditionalRes: D:\sdk\Android SDK Full_2016-17-06_git.ir\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat #AdditionalRes: C:\b4a_floatingactionbutton, de.amberhome.objects.floatingactionbutton #AdditionalRes: D:\sdk\Android SDK Full_2016-17-06_git.ir\extras\android\support\v7\cardview\res #AdditionalRes: D:\sdk\Android SDK Full_2016-17-06_git.ir\extras\android\support\v7\recyclerview\res, android.support.v7.recyclerview #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ D:\sdk\Android SDK Full_2016-17-06_git.ir شاید مشکل از فاصله ایه که بین حروف هست اسم پوشه ی Android SDK Full_2016-17-06_git.ir رو مثلا بذار androidsdk و دوباره امتحان کن فاصله بیشتر اوقات مشکل به وجود میاره تو آدرس دهی ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان گرامی بنده یه مشکلی دارم هنگامی ک ریسورس ها رو ادد میکنم به basic وقتی روی گوشی نصب میشه فورس کلوز میده هر چقدر جواب هایی که دوستان در تاپیک های دیگه داده بودن رو امتحان کردم باز نشد که نشد ممنون میشم اگر کمکم کنید اینم کدام #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: C:\b4a_appcompat\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #AdditionalRes: D:\sdk\Android SDK Full_2016-17-06_git.ir\extras\android\support\design\res, android.support.design #AdditionalRes: D:\sdk\Android SDK Full_2016-17-06_git.ir\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat #AdditionalRes: C:\b4a_floatingactionbutton, de.amberhome.objects.floatingactionbutton #AdditionalRes: D:\sdk\Android SDK Full_2016-17-06_git.ir\extras\android\support\v7\cardview\res #AdditionalRes: D:\sdk\Android SDK Full_2016-17-06_git.ir\extras\android\support\v7\recyclerview\res, android.support.v7.recyclerview #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity سلام اگه ازبیسیک 4 اندروید ورژن 6 استفاده میکنین که نیازی نیست که این مسیر ها روبدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام اگه ازبیسیک 4 اندروید ورژن 6 استفاده میکنین که نیازی نیست که این مسیر ها روبدین اره از 6 استفاده میکنم چرا نیازی نیست؟ یعنی به هیچکدوم نیازی نیست؟ همرو پاک کنم؟ حتی این خط #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Cna 5
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده یه مشکلی دارم هنگامی ک ریسورس ها رو ادد میکنم به basic وقتی روی گوشی نصب میشه
فورس کلوز میده
هر چقدر جواب هایی که دوستان در تاپیک های دیگه داده بودن رو امتحان کردم باز نشد که نشد
ممنون میشم اگر کمکم کنید
اینم کدام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.