iavaduu 38 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ باسلام خدمت همگی بنده برای منوی کشویی برنامم ازMSMaterialDrawerاستفاده میکنم حالامیخواستم بدونم چجوری میشه فونت هریک ازایتم هاشو تغییر داد؟ لطفاپاسخ بدید MDB.AddPrimaryDrawerItem ("اشتراک گذاری برنامه" , s4.Drawable ,Null ,"" ,True,9, "") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ باسلام خدمت همگی بنده برای منوی کشویی برنامم ازMSMaterialDrawerاستفاده میکنم حالامیخواستم بدونم چجوری میشه فونت هریک ازایتم هاشو تغییر داد؟ لطفاپاسخ بدید MDB.AddPrimaryDrawerItem ("اشتراک گذاری برنامه" , s4.Drawable ,Null ,"" ,True,9, "") یه کلاس یکی از بچه ها برای این کار نوشته که فونت رو تغییر میده آموزشش هم ساختن چون هنوز داخل این سایت منتشر نکرده شاید راضی نباشه اینجا من منتشر کنم باهاش صحبت کنید این ایدی تلگرامش هست @IRSMD لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ یه کلاس یکی از بچه ها برای این کار نوشته که فونت رو تغییر میده آموزشش هم ساختنلطفا لینک تایپیک بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
iavaduu 38
باسلام خدمت همگی بنده برای منوی کشویی برنامم ازMSMaterialDrawerاستفاده میکنم حالامیخواستم بدونم چجوری میشه فونت هریک ازایتم هاشو تغییر داد؟
لطفاپاسخ بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.