reza644 435 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سلام چند تا عکس دارم میخوام داخل imageview قرار بدم ولی عکس ابعاد و اندازه مختلفی رو دارن چیکار کنم عکس ها بدون کشیدگی یا فشردگی باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اگه عرض و طول مبنا باشه چی؟ میخوام قشنگ وسط بیوفته بدون فشردگی یا کشیدگی من یه دیتابیس عظظیمی رو درست کردم خواهشا اساتید کمک کنن زحمتم هدر نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ من خودم هم همین مشکل رو داشتم. اما کاری که کردم این بود طول و عرض عکسی که انتخاب میکنم را بصورت خودکار در دیتابیس اضافه میکنم وقتی عکس رو از هاست فرا خوانی میکنم نسبت به طول و عرض اون رو نمایش میدم درضمن برای اینکه عکس در وسط صفحه نمایش داده بشه باید این کار رو کرد img.left=(100%x/2)-(img.width/2) img.top=(100%y/2)-(img.height/2) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سلام. اگه عرض ها زیاد برات مشکلی نیستن و طول اونان که مهمن از این کد میتونی استفاده کنی. کتابخانه ی BitmapExtended رو هم فعال کن : Dim img As ImageView img.Initialize("") Dim bh As BitmapExtended bh.Initialize("") Dim bcp As Panel bcp.Initialize("") sv.Panel.AddView(bcp,0,top,100%x,100%y) img.Bitmap = LoadBitmapSample(File.DirAssets,cs2.GetString("i1"),bcp.Width,100%y) bcp.SetBackgroundImage(img.Bitmap) bcp.Height = bh.getHeight(img.Bitmap) خط هشتم رو تغییر بده. عکس رو از هرجایی هست لود کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza644 435
سلام
چند تا عکس دارم میخوام داخل imageview قرار بدم
ولی عکس ابعاد و اندازه مختلفی رو دارن
چیکار کنم عکس ها بدون کشیدگی یا فشردگی باشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.